Γ. Παπαδημητρίου: Οι Ηρακλειώτες θα εκφραστούν σε τρεις μήνες στην κάλπη
Πολιτική

Γ. Παπαδημητρίου: Οι Ηρακλειώτες θα εκφραστούν σε τρεις μήνες στην κάλπη

Ότι ακυρώνει φιλανθρωπικό τουρνουά για να πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση κατηγορεί τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής και εκ νέου υποψήφιο Νίκο Μπάμπαλο ο, επίσης, υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου.

«Σε τρεις μήνες οι Ηρακλειώτες θα εκφράσουν την οργή τους με τον πιο ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο. Στην κάλπη» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Ηράκλειο – Μαζί, Γ. Παπαδημητρίου, στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Δεν πάει «να χτυπιέται» και ο Τυφώνας! Τελικά δεν πρόκειται για μία από τις ατυχείς εκφράσεις του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για την πλήρη απώλεια σωφροσύνης και μέτρου από την πλευρά της απελθούσας διοίκησης, αφού «τινάζει» στον αέρα τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού τουρνουά με τη συμμετοχή τεσσάρων σωματείων του Ηρακλείου, για να πραγματοποιήσει προεκλογική εκδήλωση στο «Κλειστό» της Οδού Ζεφύρου
Γ. Παπαδημητρίου: «Η πλειονότητα των Ηρακλειωτών σε τρεις μήνες θα εκφράσει την οργή της, με τον πιο ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο. Στην κάλπη»

Όταν είδαμε τη δημοσίευση που ακολουθεί στον παρακάτω σύνδεσμο και αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν νιώσαμε την παραμικρή έκπληξη.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213983826564850&set=a.10201024946560949&type=3&theater

Αρκετοί ίσως νόμισαν ότι το «αφήστε τους να χτυπιούνται» ήταν μια κακή στιγμή του απερχόμενου δημάρχου, σε σχέση με την απαξίωση των πάντων για χάρη της εξουσίας!

Στην προκειμένη περίπτωση ξεπεράστηκε κάθε έννοια αυτοσυγκράτησης και μέτρου αφού, ουσιαστικά, ο δήμαρχος δεν δίστασε να ζητήσει από τον Α.Σ. ΤΥΦΩΝ να ματαιώσει τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα (με τη συμμετοχή ακόμη τριών αθλητικών φορέων της πόλης μας και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας), που είχε προγραμματιστεί για τις 17 Μαρτίου στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή Χρήστου Πουλάκη, προκειμένου εκείνη την ημέρα να πραγματοποιήσει στον χώρο προεκλογική συγκέντρωση!

Μετά και από αυτό το άνευ προηγουμένου ατόπημα ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Παπαδημητρίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αντιλαμβάνομαι την οργή του καθενός, που βλέπει τον δήμαρχο της πόλης να νοιάζεται μόνο για τη συγκέντρωσή του, όμως από την προσπάθειά του αυτή ας κρατήσουμε το ένα και μόνο θετικό. Ο δήμαρχος κάνει ό,τι μπορεί έτσι ώστε η οργή να μην είναι προσωπική, να μην την νιώθουν μικρά κομμάτια της τοπικής κοινωνίας, αλλά η συντριπτική πλειονότητα των Ηρακλειωτών, που σε τρεις μήνες θα εκφράσουν την οργή τους με τον πιο ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο. Στην κάλπη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet