Διεξαγωγή debate ζητεί ο Γ. Παπαδημητρίου
Πολιτική

Διεξαγωγή debate ζητεί ο Γ. Παπαδημητρίου

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής που έλαβε χώρα στις 10 Απριλίου 2019 ο επικεφαλής του συνδυασμού Ηράκλειο – Μαζί, υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου, πρότεινε στους επικεφαλής των άλλων συνδυασμών τη διεξαγωγή ενός debate ενόψει της εκλογικής διαδικασίας του Μαΐου.

Σχετικά με το αίτημα αυτό ο συνδυασμός Ηράκλειο Μαζί επισημαίνει: Όπως ήταν αναμενόμενο, έως σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση στο από 10-04 αίτημά μας, το οποίο καταθέσαμε ενώπιον του κορυφαίου οργάνου διαλόγου και λήψης αποφάσεων του Δήμου μας.

«Καταθέτω εκ νέου στη δημοσιότητα την πρότασή μου για τη διεξαγωγή ενός debate. Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία για να κρίνουν οι δημότες, να συγκρίνουν και να διαμορφώσουν την απόφασή τους. Οι μονόλογοί μας είναι ωραίοι, αλλά εύκολοι. Προτείνω να κάνουμε αυτό, που σε κάποιους μοιάζει δύσκολο. Ένας ζωντανός διάλογος δίνει νόημα στην εκλογική αντιπαράθεση και είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, ώστε να συγκρίνουν οι δημότες και να κρίνουν. Περιμένω τη θετική απάντηση των εμπλεκομένων, ώστε να ορίσουμε τους όρους διεξαγωγής», δήλωσε σχετικά ο κ. Παπαδημητρίου.    

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet