Δύο ακόμη γυναίκες υποψήφιες με τον Νίκο Μπάμπαλο
Πολιτική

Δύο ακόμη γυναίκες υποψήφιες με τον Νίκο Μπάμπαλο

Διευρύνεται ο κύκλος  των υποψηφίων γυναικών που συνθέτουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, στο Ηράκλειο Αττικής. Οι δύο νέες υποψήφιες, που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, είναι η κ. Σοφία Νικολοπούλου και η κ. Μαρία Πιλιτσίδου.

Η κ. Σοφία Νικολοπούλου, δικηγόρος, με εξειδίκευση στο ποινικό, στο εμπορικό και στο ιδιωτικό διεθνές δίκαιο, ασχολείται, επίσης, με θέματα ισότητας των φύλων και με το κλασικό θέατρο.

Η κ. Μαρία Πιλιτσίδου, ελεύθερη επαγγελματίας, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε Δημοτικό Σχολείο του Ηρακλείου και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΗΡΑΚΛΕΙΟ Α.Ε.».

Εξερχόμενος από τη συνάντηση με τις δύο υποψήφιες, ο κ. Νίκος Μπάμπαλος δήλωσε: «Σήμερα, συμπληρώνεται ο Συνδυασμός μας με άλλες δύο μάχιμες, ανεξάρτητες και κοινωνικά ευαισθητοποιημένες κυρίες, που τιμούν το ψηφοδέλτιό μας και επέλεξαν να μας στηρίξουν και να αγωνιστούν μαζί μας για να γίνει το Ηράκλειο ακόμη πιο όμορφη,  λειτουργική  και ανθρώπινη πόλη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet