Δ.Σ. Ηρακλείου: Ξεκάθαρο ψήφισμα συμπαράστασης στον Κ. Πελετίδη
Πολιτική

Δ.Σ. Ηρακλείου: Ξεκάθαρο ψήφισμα συμπαράστασης στον Κ. Πελετίδη

Με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής εξέδωσε ομόφωνα ψήφισμα συμπαράστασης στον δήμαρχο Πάτρα, Κώστα Πελετίδη, που αντιμετωπίζει δικαστικές περιπέτειες ύστερα από μήνυση τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Στο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου αναφέρει:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής, με ψήφισμα που ομόφωνα εγκρίθηκε στην τελευταία του συνεδρίαση (22/02/17), εκφράζει την συμπαράσταση του στον δήμαρχο Πάτρας, Κωνσταντίνο Πελετίδη, που δικάζεται ύστερα από μήνυση του τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής Πατρών, Μιχάλη Αρβανίτη, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, γιατί υλοποιώντας αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, δεν έδωσε άδεια για πραγματοποίηση προεκλογικής φασιστικής σύναξης σε δημόσιο χώρο.

Παράλληλα, δεν έδωσε μέσω των υπηρεσιών του Δήμου στοιχεία στην κεντρική οργάνωση της Χρυσής Αυγής για το πόσα παιδιά μεταναστών και σε ποιους σταθμούς φιλοξενούνται στην Πάτρα, μετά από επερώτηση που είχαν κάνει οι χρυσαυγίτες στη Βουλή.

Η στάση του δημάρχου Πάτρας απέναντι στη Χρυσή Αυγή είναι υποδειγματική της λειτουργίας που όφειλαν να έχουν όλοι οι θεσμοί απέναντι στις ρατσιστικές προκλήσεις της Χρυσής Αυγής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet