Κόκκινη Ρωγμή στηρίζει η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής
Πολιτική

Κόκκινη Ρωγμή στηρίζει η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής

Η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής στηρίζει την υποψηφιότητα του συνδυασμού Κόκκινη Ρωγμή και του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Ράγκου για τη δημαρχία του Ηρακλείου Αττικής.

Σε δήλωση στήριξης που εξέδωσε η Τ.Ε. σημειώνει:

Η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής καλεί σε μαζική εκλογική στήριξη των αντικαπιταλιστικών ψηφοδελτίων και στις τρεις κάλπες την Κυριακή 26 Μάη.

Ψηφίζουμε τους αγώνες μας ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τη δεξιά αντιπολίτευση, την ακροδεξιά και τους φασίστες. Για τη διεθνιστική ρήξη – αποδέσμευση από τα δεσμά του ευρώ και της Ε.Ε., για να δυναμώσουμε τους αγώνες μας και την αντικαπιταλιστική ανατροπή απέναντι στη βαρβαρότητα και την κρίση του καπιταλισμού.

Ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις ευρωεκλογές, Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική στις περιφερειακές εκλογές και Κόκκινη Ρωγμή αγώνας – ρήξη – ανατροπή στο Ηράκλειο στις δημοτικές εκλογές.

Ανοικτή εκδήλωση των Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου και Ν. Ιωνίας την Τετάρτη 22 Μάη στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Σημηριώτη στη Ν. Ιωνία με ομιλητές τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Δημήτρη Δεσύλλα και τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Γιώργο Ράγκο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet