Κόκκινη Ρωγμή: Ως εδώ – Έξω η αστυνομία από τις γειτονιές μας
Πολιτική

Κόκκινη Ρωγμή: Ως εδώ – Έξω η αστυνομία από τις γειτονιές μας

«Μετά την εισβολή της αστυνομίας στα πανεπιστήμια, μετά το κτύπημα των εργατικών και φοιτητικών διαδηλώσεων, η κυβέρνηση της Ν.Δ. επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο άγριας καταστολής από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τις γειτονιές μας», όπως αναφέρει η δημοτική κίνηση Κόκκινη Ρωγμή στο Ηράκλειο.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η Κόκκινη Ρωγμή σημειώνει τα εξής:

Η κλιμάκωση της καταστολής δείχνει την απομόνωση και τα αδιέξοδα της άθλιας και χρεοκοπημένης πολιτικής της κυβέρνησης της Ν.Δ. στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην εκπαίδευση, στην οικονομία.

Όταν ο Χρυσοχοΐδης δήλωνε ότι “η αστυνομία είναι στην πανδημία, το ΕΣΥ της προστασίας μας”, εννοούσε ό,τι ακριβώς συμβαίνει. Το κύριο μέλημα της κυβέρνησης, εν μέσω πανδημίας, δεν είναι η προστασία της υγείας του λαού αλλά η καταστολή κάθε δημοκρατικού δικαιώματος, κάθε πολιτικής, κοινωνικής και αγωνιστικής έκφρασης και ελευθερίας.

Η κυβέρνηση εργαλιοποιεί την πανδημία για να περάσει τις επιθέσεις στη ζωή και στα δικαιώματα της εργατικής τάξης και της νεολαίας. Να ξέρει, όμως, ότι οι αγώνες για ψωμί-παιδεία-υγεία-ελευθερία, που ήδη ξεδιπλώνονται, θα θεριέψουν. Θα μας βρουν μπροστά τους και η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet