Π. Χυτίρογλου: Με τον Γ. Παπαδημητρίου θα αγωνισθούμε για έναν Δήμο-πρότυπο
Πολιτική

Π. Χυτίρογλου: Με τον Γ. Παπαδημητρίου θα αγωνισθούμε για έναν Δήμο-πρότυπο

Με την παράταξη του Γιώργου Παπαδημητρίου Ηράκλειο Μαζί θα κατέβει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο Παναγιώτης Χυτίρογλου.

Στην ανακοίνωσή του για τη συνεργασία με τον συνδυασμό ο κ. Χυτίρογλου αναφέρει:

Είμαι ο Παναγιώτης Χυτίρογλου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Αττικής, όπου ασκώ την επιχειρηματική μου δραστηριότητα.

Είμαι παντρεμένος και έχω ένα παιδί.

Είμαι πτυχιούχος μηχανολόγος και απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ηράκλειο Μαζί» και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Παπαδημητρίου, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος με ήθος και εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με σύγχρονες ιδέες και σχέδιο για την πόλη μας, το οποίο μπορεί να υλοποιήσει.

Πάνω απ’ όλα έχω διαπιστώσει προσωπικά ότι έχει το κουράγιο, τη δύναμη και τη διάθεση που χρειάζεται, για την ανάληψη μιας τέτοιας θέσης.

Αξίζει λοιπόν να στηρίξω την υποψηφιότητά του και μαζί να προσπαθήσουμε να κάνουμε την πόλη μας πρότυπο Δήμου, θέτοντας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας την εξυπηρέτηση των πολιτών αυτής της πόλης.

Έναν Δήμο που θα προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες και κοινωνικές δράσεις για όλες τις ηλικίες, με σκοπό να προαχθεί τόσο η προσωπική ανάπτυξη των πολιτών, όσο και η ανάπτυξη του Δήμου μας στο σύνολό του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet