Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής στις 28 Μαρτίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής στις 28 Μαρτίου

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 στις 17:15 στο δημαρχείο της πόλης (Στ. Καραγιώργη 2).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Ανάκληση της αριθμ. 294/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά έγκριση προσλήψεων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, μέσω ΑΣΕΠ, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα για το έτος 2018 και λήψη νέας με θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2018 με σχέση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη της δαπάνης λοιπών αντικαταβολών για το έτος 2018 (εισήγηση: Α. Βασιλόπουλος – Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού).
  2. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων, μεταξύ των ΟΤΑ και των φορολογουμένων τους, για το έτος 2018 (εισήγηση: Ε. Χιώτη – αντιδήμαρχος Μ. Ζούρου).
  3. «Έγκριση πραγματοποίησης της Θρησκευτικής εκδήλωσης «Συνάντηση Επιταφίων» των Κεντρικών Ενοριών της πόλεως (εισήγηση: Σ. Καραβαγγέλη – αντιδήμαρχος Δ. Αϊβατζίδου).
  4. Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης συνολικού ποσού 868,00 ευρώ και διάθεσης της σχετικής πίστωσης  σε βάρος του Κ.Α. 00-6443.004 του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2018 για την κάλυψη των αναγκών που θα προκύψουν εν όψει της Θρησκευτικής εκδήλωσης «Συνάντηση Επιταφίων» των Κεντρικών Ενοριών της πόλεως (εισήγηση: Σ. Καραβαγγέλη – αντιδήμαρχος Δ. Αϊβατζίδου).
  5. Έγκριση  διενέργειας Προμήθειας Λευκωμάτων σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή της ιστορίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα» (εισήγηση: Α. Μαργιώλη – αντιδήμαρχος Δ. Αϊβατζίδου).
  6. Παράταση της μίσθωσης του ακινήτου που βρίσκεται στο Ηράκλειο Αττικής, επί της συμβολής των Πλαπούτα 78 και Ευτυχίας (εισήγηση: A. Πανούτσου – αντιδήμαρχος Δ. Αϊβατζίδου).
  7. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού για τη διοργάνωση τουρνουά τένις και εσωτερικού πρωταθλήματος κολύμβησης (εισήγηση: Α. Κούρλη – αντιδήμαρχος Δ. Αϊβατζίδου).
  8. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού για συνδιοργάνωση τουρνουά μπάσκετ 3×3 του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) (εισήγηση: Α. Κούρλη – αντιδήμαρχος Δ. Αϊβατζίδου).
  9. Έγκριση διάθεσης πίστωσης:
    α) ποσού 334.520,00 ευρώ σε βάρος του ΚΑ 00-6711.001 του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018, που αφορά στην επιχορήγηση των σχολείων για τις λειτουργικές τους δαπάνες και
    β) ποσού 83.500,00 ευρώ σε βάρος του ΚΑ 00-6711.002 του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018, που αφορά στην επιχορήγηση των σχολείων για τις επισκευαστικές τους δαπάνες (εισήγηση: Γ. Πιπερίδου – αντιδήμαρχος Δ. Αϊβατζίδου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet