Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. παρουσίασε η Τ.Ο. Ηρακλείου Αττικής
Πολιτική

Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. παρουσίασε η Τ.Ο. Ηρακλείου Αττικής

Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ παρουσίασε η Τ.Ο. Ηρακλείου Αττικής, σε θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και την πολιτική σκηνή της χώρας.

Η Τ.Ο. Ηρακλείου Αττικής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. αναφέρει σχετικά:

«Σε μία αίθουσα γεμάτη από φίλους και μέλη της παράταξής μας, οι oμιλητές έδωσαν τον “τόνο” και ανέλυσαν θέσεις του προγράμματος μας, σε θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και την πολιτική σκηνή της χώρας.

Το πρόγραμμά μας αποτελεί τη δέσμευση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κοινωνία. Με διαφάνεια και καλή θέληση απευθυνόμαστε στον κόσμο, πραγματοποιώντας ανοιχτές εκδηλώσεις, δημιουργώντας κοινή συλλογική ευθύνη απέναντι στον λαό.

Το πρόγραμμά μας αποδεικνύει ότι εμείς έχουμε προτάσεις, προτάσεις υλοποιήσιμες. Δίπλα στις ανάγκες της κοινωνίας, ικανές να απαντήσουν στις προκλήσεις και στα κελεύσματα της νέας εποχής.

Θέλουμε αυτό το πρόγραμμα να αποκτήσει χαρακτηριστικά ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου. Με σύγχρονη πολιτική ταυτότητα είναι η δική μας προοδευτική απάντηση στις προσδοκίες του ελληνικού λαού.

Γιατί έχουμε μία αγωνία: Να αγκαλιάσουμε όλους τους αδύναμους, όπως έγινε τα πρώτα χρόνια της ιστορικής μας διακυβέρνησης. Να δώσουμε μία σύγχρονη προοπτική σε όλους τους μη προνομιούχους της εποχής».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet