Υποψήφιος με την παράταξη Ηράκλειο Μαζί ο Νίκος Μαραγκός
Πολιτική

Υποψήφιος με την παράταξη Ηράκλειο Μαζί ο Νίκος Μαραγκός

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Ηράκλειο – Μαζί και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπαδημητρίου είναι ο κ. Νίκος Μαραγκός.

Ο Νίκος Μαραγκός θήτευσε ενεργά ως εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε σχολικές μονάδες του Ηρακλείου Αττικής, από το 1978 έως το 2004. Την περίοδο 2004 – 2010 διετέλεσε προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Β΄ Αθήνας. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής (2006-2010). Χρημάτισε αντιπρόεδρος του Δ.Σ. (2007-2010), ενώ υπήρξε σταδιακά πρόεδρος στην Αθλητική Επιχείρηση του οικείου ΟΤΑ, στο Πολιτιστικό Κέντρο και στον «Επικοινωνία 94FM».

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος επισημαίνει τα εξής:

Αποφάσισα να στηρίξω τη δημοτική παράταξη Ηράκλειο Μαζί και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπαδημητρίου, έναν νέο άνθρωπο με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, λόγο ουσιαστικό και ρηξικέλευθο, υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθος, εργατικότητα, ρομαντισμό και δεκτικότητα σε καινοτόμες ιδέες.

Δεν θα μπορούσα να μην είμαι δίπλα του σε αυτό το νέο ξεκίνημα για την πόλη μας.

Το κυκλοφοριακό αδιέξοδο, η ύπαρξη ελάχιστων χώρων πρασίνου σε συνάρτηση με τα νέα δυσμενή οικολογικά φαινόμενα απαιτούν μία διαφορετική δυναμική αντιμετώπιση.

Προτεραιότητα θα δοθεί στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που άπτονται της ασφάλειας του πολίτη (δρόμοι, πεζοδρόμια) ώστε τα αυτονόητα να πάψουν αποτελούν μείζονα προβλήματα και αντικείμενο πελατειακών σχέσεων.

Μέλημά μας η προσφορά περισσότερων επιλογών στον πολιτισμό, στον αθλητισμό καθώς και η δημιουργία κοινωνικών δομών και δράσεων αλληλεγγύης για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ο απώτερος στόχος της δημοτικής μας παράταξης είναι  η δημιουργία ενός Δήμου φιλικού και σύγχρονου για τους πολίτες κάθε ηλικίας και η εμπέδωση των σχέσεων εμπιστοσύνης ανάμεσα στους δημότες και τη δημοτική αρχή.

Πιστεύω ότι με τη δική σας βοήθεια και εμπιστοσύνη, θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις ανάγκες των καιρών από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου. 

Μαζί για το Ηράκλειο που μας αξίζει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet