Υποψήφιος με τον Γ. Παπαδημητρίου ο 19χρονος Κ. Μπεθάνης
Πολιτική

Υποψήφιος με τον Γ. Παπαδημητρίου ο 19χρονος Κ. Μπεθάνης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής με τον συνδυασμό Ηράκλειο Μαζί θα είναι ο 19χρονος φοιτητής Κωνσταντίνος-Αναστάσιος Μπεθάνης.

Σχετικά με τη συμπόρευσή του αυτή με τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Γιώργο Παπαδημητρίου ο κ. Μπεθάνης σημειώνει:

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος-Αναστάσιος Μπεθάνης, είμαι 19 ετών και φοιτώ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Αποφάσισα πρόσφατα να θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπαδημητρίου. Αρχικά δε θα είχα προβεί σε αυτή την απόφαση αν δεν θεωρούσα τον Γιώργο τον ικανότερο για δήμαρχο του Ηρακλείου.

Τόσο η ιδιότητα του μηχανικού που διαθέτει, όσο και τα 39 του χρόνια συνδυασμένα με την πολυετή εμπειρία του από την αυτοδιοίκηση του Ηρακλείου αποτελούν ιδιαιτέρως σημαντικά πλεονεκτήματά του.

Για τους λόγους αυτούς ο Γιώργος είναι ο πλέον ικανός να φέρει στο Ηράκλειο νέες, πρωτότυπες και ρηξικέλευθες ιδέες καθιστώντας ο Ηράκλειο μία πόλη παράδειγμα προς μίμηση, εκμεταλλευόμενος τις νέες τεχνολογίες και δείχνοντας έμπρακτο ενδιαφέρον για την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Από την άλλη η παράταξη Ηράκλειο Μαζί έχει αποδείξει επανειλημμένα πως θέλει να δώσει σε νέους την ικανότητα να εκφραστούν, να λάβουν πρωτοβουλίες αλλά και να αντιπροσωπεύσουν τους συνομηλίκους τους.

Είναι γεγονός πως η αντιπροσώπευση των νέων ανθρώπων είναι σχεδόν μηδαμινή, αφού σπανίζουν οι νέοι υποψήφιοι. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα παρά τα 19 μου χρόνια να είμαι κι εγώ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με σκοπό να συζητούνται καθημερινά στην τοπική αυτοδιοίκηση τα θέματα που απασχολούν τα άτομα της ηλικίας μου, αφού σε μία πόλη που οι λέξεις «αθλητισμός» και «τέχνη» είναι άγνωστες, όλοι αδιαφορούν για τις ζωές των νέων και των εφήβων.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω πραγματικά τόσο τον Γιώργο Παπαδημητρίου όσο και την υπόλοιπη παράταξη Ηράκλειο Μαζί για τη συνεχή τους στήριξη.

Ο Κωνσταντίνος-Αναστάσιος Μπεθάνης είναι 19 ετών και είναι φοιτητής στο ΕΜΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet