Ηράκλειο: Παράδοση-παραλαβή αντιδημαρχιών σε πνεύμα ενότητας
Πολιτική

Ηράκλειο: Παράδοση-παραλαβή αντιδημαρχιών σε πνεύμα ενότητας

Με τη δέσμευση να προχωρήσουν με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς στον δρόμο που χάραξαν οι προκάτοχοί τους, προκειμένου να προχωρήσουν και να διευρύνουν το έργο που έχει ήδη παραχθεί, οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ανέλαβαν τα καθήκοντά τους, μετά και τον «ανασχηματισμό» στον οποίο προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

Στις καθιερωμένες τελετές παράδοσης – παραλαβής ανά διεύθυνση, παρουσία των εργαζομένων του Δήμου και του δημάρχου, οι αντιδήμαρχοι του πρώτου εικοσάμηνου της νέας διοίκησης, από την πλευρά τους, παρέδωσαν στους διαδόχους τους, υποσχόμενοι να τους ενισχύσουν με την πείρα τους στα πρώτα βήματα, στο πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας που διέπει τη δημοτική Αρχή.

Σύσκεψη με τους αντιδημάρχους
Καθήκοντα εντεταλμένων συμβούλων για τρεις πρώην αντιδημάρχους

Παράλληλα, με νεότερες αποφάσεις του, ο Νίκος Μπάμπαλος αξιοποιεί τρεις πρώην αντιδημάρχους ως εντεταλμένους σύμβουλους σε ζωτικής σημασίας και επίκαιρους τομείς του Δήμου.

Συγκεκριμένα:

  • Τον Γιώργο Οικονομίδη ως υπεύθυνο για την εθελοντική δράση του Δήμου, τη λειτουργία των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) και της διοργάνωσης και υποστήριξης της Δημόσιας Διαβούλευσης για όλα τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου.
  • Τον Νίκο Μπαρμπούνη ως υπεύθυνο για την εποπτεία και ευθύνη α) του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης β) του Επιχειρησιακού Προγραμματισμού και γ) των Ευρωπαϊκών και Εθνικών Αναπτυξιακών Προγραμμάτων.
  • Τον Ηλία Μοσχονά με την ευθύνη της εκπροσώπησης του Δήμου στην προώθηση των δράσεων του διαδημοτικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων και την αρμοδιότητα ολοκλήρωσης της διαδικασίας αδειοδότησης και λειτουργίας του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet