Άνοδο στην Α1 διεκδικεί η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΖΑΟΝ
Αθλητισμός

Άνοδο στην Α1 διεκδικεί η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΖΑΟΝ

Την άνοδό της στην Α1 κατηγορία γυναικών διεκδικεί η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΖΑΟΝ Κηφισιάς, έπειτα από αποχώρηση ομάδας από την κατηγορία. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ επιθυμεί να κάνει γνωστό προς πάσα κατεύθυνση το ιστορικό των τελευταίων ημερών, με την ακόλουθη ανακοίνωσή του.

Από τη στιγμή που μία ομάδα της Α1 δηλώνει άρνηση να κατέβει στο επικείμενο Πρωτάθλημα, η Ομοσπονδία μπορεί να την αντικαταστήσει ή όχι. Αν το κάνει πρέπει να γίνει (ο Κανονισμός είναι σαφής) με τη Δευτεραθλήτρια της Α2. Επειδή, όμως, οι όμιλοι είναι πέραν του ενός, οι καλύτερες δεύτερες ομάδες είναι ο ΖΑΟΝ και η Θέτιδα. Και αυτό γιατί τα Βριλήσσια ανήκουν στον Νότιο Όμιλο γεωγραφικά.

Με βάση τον συντελεστή (παιχνίδια/βαθμούς) η καλύτερη ομάδα είναι ο ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ!!! και έπεται η Θέτιδα.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημοσίως την έντιμη και ειλικρινή στάση της Θέτιδος που μέσω της προέδρου της αναγνώρισε και δήλωσε σε ανακοίνωση πως ούτε θέλει αλλά ούτε και δικαιούται την άνοδο σε σχέση με την ομάδα του ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

Συνεπώς τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για την Ομοσπονδία και τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομμάτη. Πρέπει να δοθεί στον ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ η άνοδος στην Α1.

Όμως αντί για το προφανές, αυτή τη στιγμή πάει να συντελεστεί ένα πραξικόπημα και να μην γίνει σεβαστός ο Νόμος και Κανονισμός και να παρακάμψουν τον ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ δίνοντας wild card σε ομάδα της επαρχίας που βαθμολογικά υστερεί κατά πολύ του Συλλόγου μας.

Δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως θα ασκήσουμε στον υπέρτατο βαθμό τα νομικά δικαιώματα μας, διεκδικώντας το δίκαιο της υπόθεσης αυτής και θα προασπιστούμε την ΤΙΜΗ και την ΙΣΤΟΡΙΑ του Συλλόγου μας, του ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους του Συλλόγου αλλά και τους Κηφισιώτες να εναντιωθούν και να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας για να λάμψει το δίκαιο, το ηθικό, το νόμιμο και επιτέλους να ακουστεί και να φανεί μία φορά το αθλητικό ιδεώδες που τόσο πολύ κόπτονται ορισμένοι να διατείνονται πως το υπηρετούν.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet