«Έλα κοντά, στήριξε την Κηφισιά!»
Αθλητισμός

«Έλα κοντά, στήριξε την Κηφισιά!»

Με το σύνθημα «Έλα κοντά, στήριξε την Κηφισιά!» η Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να τη στηρίξουν, αποκτώντας εισιτήρια διαρκείας.

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της Κηφισιάς για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 έχει ήδη ξεκινήσει και. όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση της ομάδας, πολλοί φίλαθλοι έσπευσαν, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με τη Ροβανιάρι, να προμηθευθούν το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας… Μία θέση ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αφρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:00-20:00 από το κλειστό γυμναστήριο «Ιωάννης Ζηρίνης» (Ζηρίνειο) Λεωφόρος Κηφισίας 192, Κηφισιά.

Οι κατηγορίες και οι τιμές των εισιτηρίων είναι τρεις.

Αναλυτικά:

  • RED: 100 ευρώ
  • SILVER: 200 ευρώ
  • GOLDEN (VIP): 500 ευρώ

Σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας η ομάδα της Νέας Κηφισιάς ενημερώνει ότι: 

  • Προτεραιότητα στην απόκτηση των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν οι παλαιοί κάτοχοι.
  • Το εισιτήριο διαρκείας αφορά και στα 13 εντός έδρας παιχνίδια της Κηφισιάς στην κανονική διάρκεια, τα παιχνίδια κυπέλλου και παιχνίδια των play-off σε περίπτωση που προκριθεί η ομάδα.
  • Οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μία. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974 207632, 210 5157610.

Χορηγός των εισιτηρίων διαρκείας είναι το εστιατόριο «biftekakia & souvlakia kifissias».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet