Έπαιξε το Λαύριο – DHΙ στα… ίσα κι άφησε υποσχέσεις ο Πανερυθραϊκός
Αθλητισμός

Έπαιξε το Λαύριο – DHΙ στα… ίσα κι άφησε υποσχέσεις ο Πανερυθραϊκός

Σκηνές από τα… προσεχώς της φετινής περιόδου έζησε χθες το «Στ. Καλαϊτζής», καθώς ο Πανερυθραϊκός, μπροστά στο κοινό του που γέμισε το κλειστό, παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο απέναντι στην ιδιαίτερα ισχυρή ΚΑΕ Λαύριο – DHI, παρά την ήττα με 64-82, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, όπως αναφέρεται στον λογαριασμό της ομάδας στο facebook.

Το συγκρότημα των Βορείων Προαστίων ήταν άκρως ανταγωνιστική και στο μεγαλύτερο μέρος της φιλικής αναμέτρησης έβαλε δύσκολα στο ποιοτικότατο ρόστερ του Λαυρίου, με τον άλλοτε NBAer Doron Lamb να κλέβει φυσικά την παράσταση και ν’ αποτελεί την… ατραξιόν του πρώτου φιλικού της χρονιάς για τις δύο ομάδες.

Ο Δημήτρης Χουχουλής είδε τους παίκτες του να βγάζουν περίσσια ενέργεια, να δείχνουν τρομερή αμυντική προσήλωση και σε γενικές γραμμές τα πρώτα συμπεράσματα ήταν θετικά, αφού ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από τη συνολικότερη απόδοση του δυναμικού που έχει στη διάθεσή του.

Και πώς όχι, άλλωστε, όταν για κάτι περισσότερο από 30 λεπτά ο Πανερυθραϊκός βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι, βάζοντας… δύσκολα σε μία ομάδα της Basket League, η οποία μάλιστα έχει ισχυροποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το φετινό καλοκαίρι.

Απ’ τη μεριά του, ο κόουτς Σερέλης έμεινε εξίσου ικανοποιημένος απ’ τους δικούς του παίκτες, έχοντας την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά εν δράσει τους νεοαποκτηθέντες της ομάδας, με τον Doron Lamb να δείχνει με το «καλημέρα» την κλάση του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΚΑΕ Λαύριο – DHI, Χρήστος Σερέλης, παραχωρώντας δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Πανερυθραϊκού, επεσήμανε:

«Καταρχάς, επειδή ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει να βγάζει υγεία εδώ και πολλά χρόνια, πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος. Αυτό που είδα από τον Πανερυθραϊκό σήμερα είναι ότι πρόκειται για σύνολο που βγάζει πολύ μεγάλη διάθεση και δεν σταματά ποτέ την προσπάθεια. Θεωρώ ότι και φέτος θα είναι πολύ σκληρό “καρύδι” στο ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Διατήρησε την ταυτότητά του, παρά το “λίφτινγκ” που έγινε στο ρόστερ, είναι ομάδα που τρέχει πολύ και είναι αρκετά επικίνδυνη, ιδιαίτερα κάποια κοντά σχήματα που χρησιμοποίησε ο κόουτς Χουχουλής μου έκαναν εντύπωση.

»Όσον αφορά στην ομάδα μου, θέλαμε να δούμε και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα πάνω στα συστήματά μας. Έχουμε δέκα καινούριους παίκτες, εκ των οποίων οι έξι είναι Αμερικάνοι. Ως εκ τούτου έχουμε πολλή δουλειά ακόμη μπροστά μας, αφού θα πρέπει να βοηθήσουμε, ειδικά τους Αμερικάνους, ν’ αφομοιώσουν το παιχνίδι μας, αλλά και γενικότερα τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού και την ευρωπαϊκή νοοτροπία. Παρ’ όλα αυτά έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος από αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής και είμαι αισιόδοξος…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet