Έτρεξαν με την ψυχή τους!
Αθλητισμός

Έτρεξαν με την ψυχή τους!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 2ο GRAND PRIX “ΑΤΤΙΚΑ RUN &FUN” που διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Κηφισιάς, καθώς πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών βρέθηκε στο Ζηρίνειο για να λάβει μέρος στους αγώνες. Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλες τις περιοχές που υπήρξε μικρή καθυστέρηση στην έναρξη των αγώνων.

Αρκετή ώρα πριν αρχίσει η όλη διαδικασία, οι περισσότεροι βρίσκονταν στον εσωτερικό χώρο του Ζηρίνειου για να πραγματοποιήσουν διατατικές ασκήσεις και ζέσταμα. Αρχικά, λίγο μετά τις 10, παιδιά από δημοτικά σχολεία ξεκίνησαν τη δική τους «μάχη» σε μία διαδρομή 1 χιλιομέτρου και έπειτα από λίγα λεπτά ένας- ένας έφταναν στον τερματισμό. Ακολούθως όλοι οι νεαροί δρομείς πήραν αναμνηστικά δώρα και μετάλλια ανεξαρτήτως θέσης, αφού αυτό που μετρούσε κυρίως ήταν η συμμετοχή.

Στη συνέχεια δόθηκε η εκκίνηση για τους αγώνες ανδρών και γυναικών, απόστασης 3 και 10 χιλιομέτρων, στους οποίους συμμετείχαν 100άδες κάτοικοι της Κηφισιάς και όχι μόνο. Έπειτα από λίγη ώρα οι πρώτοι αθλητές κατέφθαναν σταδιακά στον τερματισμό μέσα σε χειροκροτήματα από τους θεατές που βρέθηκαν στους δρόμους γύρω από το Ζηρίνειο.

Το κλίμα γενικά σε όλη τη διοργάνωση ήταν άριστο, καθώς ο δήμος Κηφισιάς διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το συγκεκριμένο Gran Prix και άπαντες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά, με ακόμα περισσότερο κόσμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet