Έφθασε στο τέλος το 26ο Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Έφθασε στο τέλος το 26ο Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού

Πέρασε στην ιστορία και το 26ο Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού, το οποίο «σημείωσε ξανά τεράστια επιτυχία», όπως αναφέρει ο Σύλλογος των Βορείων Προαστίων, σημειώνοντας ότι «είδαμε με μεγάλη χαρά για άλλο ένα καλοκαίρι να δίνουν το “παρών” ακόμη περισσότεροι μικροί αθλητές, γεγονός που, αν μη τι άλλο, δικαιώνει τις προσπάθειες και τη δουλειά μας».

Και το Σωματείο της Νέα Ερυθραίας συνεχίζει στην ανακοίνωσή του:

Κάθε χρόνο και καλύτερα για το Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού, το οποίο πλέον -και έπειτα από 26 ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης- έχει γίνει θεσμός! Κάτι που, αν μη τι άλλο, φανερώνει τη δυναμική που έχει πια αποκτήσει το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Εκμάθησης Μπάσκετ της ομάδας μας, αλλά το σημαντικότερο, που μας κάνει να αισθανόμαστε τεράστια υπερηφάνεια, αλλά και άλλη τόση ευθύνη, είναι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ εμπιστοσύνη, η εμπιστοσύνη των εκατοντάδων γονιών, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, όχι μόνο για να τους διδάξουμε τα μυστικά του μπάσκετ και να γίνουν καλοί μπασκετμπολίστες, αλλά και να τους δώσουμε τα εχέγγυα να γίνουν σωστοί χαρακτήρες!

Βέβαια, το «κάθε χρόνο και καλύτερα» έχει να κάνει και με τη δική μας προσπάθεια να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να γίνεται η δουλειά μας ακόμη πιο ποιοτική προς όφελος των μικρών μας φίλων, παρουσιάζοντας συνεχώς όλο και περισσότερες καινοτομίες. Πέραν αυτού, όμως, αξίζει να σημειώσουμε ότι ΚΑΙ φέτος εντάξαμε στο Πρόγραμμά μας (στις απογευματινές προπονήσεις για τις μεγαλύτερες ηλικίες του Camp) το υπερσύγχρονο ρομποτικό μηχάνημα βελτίωσης του σουτ «Shoot Away Gun 8000» (το χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι μπασκετμπολίστες του κόσμου, για τη βελτιστοποίηση του σουτ τους), η χρησιμοποίηση του οποίου είναι κάτι καινοτόμο και πρωτοποριακό για τη χώρα.

Δεν έλειψαν, φυσικά, και οι εκπλήξεις στους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μερικά από τα ινδάλματά τους, αφού μας τίμησαν με την παρουσία τους δύο Πρωταθλητές Ευρώπης, ο Βασίλης Ξανθόπουλος (Πρωταθλητής Ευρώπης στο Basketball Champions League και Κυπελλούχος Ελλάδος με την AEK Basketball Club) και ο Βασίλης Μουράτος (Πρωταθλητής Ευρώπης το 2017 με την Εθνική Νέων Ανδρών και το 2015 με την Εθνική Εφήβων).

Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. – Τμήμα Μπάσκετ, η διοίκηση, ο κόουτς Δημήτρης Χουχουλής και όλο το προπονητικό τιμ του 26ου Basketball Summer Camp θέλουν να ευχαριστήσουν ειλικρινά όλους εσάς, όλους τους γονείς, που για ακόμη μία φορά δείξατε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, γεγονός που είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς και αποτελεί την ώθηση να συνεχίζουμε τον καθημερινό μας αγώνα και να προσπαθούμε να γινόμαστε μέρα με τη μέρα όλο και καλύτεροι, με μοναδικό γνώμονα το καλύτερο για τα παιδιά μας!

Όλοι μας, για ακόμη ένα Basketball Summer Camp, αλλά και όλη τη φετινή σεζόν, βάλαμε ξανά τα δυνατά μας για να ανταμείψουμε αυτή σας την εμπιστοσύνη και ελπίζουμε να τα καταφέραμε, χωρίς, βέβαια, να κάνουμε εκπτώσεις στη φιλοσοφία μας, το να δημιουργούμε δηλαδή όχι μόνο καλούς μπασκετμπολίστες, αλλά και σωστούς ανθρώπους, συμβάλλοντας τόσο στη σωματική, όσο και στην πνευματική εξέλιξη των παιδιών.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο…!

Καλό καλοκαίρι!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet