Ήττα στην «πρεμιέρα» της Volley League Ανδρών για τον ΑΟΠ Κηφισιάς
Αθλητισμός

Ήττα στην «πρεμιέρα» της Volley League Ανδρών για τον ΑΟΠ Κηφισιάς

Την ήττα με 3-0 σετ (25-14,25-22,25-15) γνώρισε στη Σύρο από τον Φοίνικα ο ΑΟΠ Κηφισιάς στην πρεμιέρα της Volley League 2019-20. Η Κηφισιά πιέστηκε από το σερβίς των γηπεδούχων, δεν τελείωσε μπάλες, ενώ δέχθηκε και αρκετά μπλοκ, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων παρουσιάστηκε ανταγωνιστική μόνο στο δεύτερο σετ, το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες.

Πλέον το ενδιαφέρον των παικτών του Νίκου Ζαλμά στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στο Ζηρίνειο, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

Η περιγραφή του αγώνα

Η περιγραφή του αγώνα, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου έχει ως εξής:

Στο πρώτο σετ του αγώνα οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και με τον Μήλη στο σερβίς προηγήθηκαν με 4-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την υποδοχή της Κηφισιάς και με τους Χριστόφα, Στοίλοβιτς και Σβετίσανιν έδωσαν «αέρα» 9 πόντων στον Φοίνικα 13-4.

Στη εξέλιξη του σετ η Κηφισιά έδειξε «σφυγμό» και με τους Σπυριούνη και Ντε Πρα μείωσε 16-11. Μήλης με επίθεση και Μπουκούλιεβιτς με άσο έφερα ξανά τους γηπεδούχους στο +9 (21-12). Διαδοχικά λάθη των παικτών της Κηφισιάς έφεραν τον Φοίνικα σε δεκαπλό σετ μπολ 24-14, με τον Στοίλοβιτς να διαμορφώνει το 25-14.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστική στο δεύτερο σετ και με τους Σπυριούνη και Μπάιερς μπήκε σε «θέση οδηγού» 5-2. Η Κηφισιά διατήρησε το +3 μέχρι το 7-4, όμως ο Φοίνικας ισοφάρισε 8-8 με μπλοκ του Ζίγκα και πέρασε μπροστά 9-8 με άουτ επίθεση του Μπατατζίμ.

Ζίγκα και Χριστόφας σήκωσαν το επιθετικό βάρος και έδωσαν σαφές προβάδισμα στον Φοίνικα με 14-10. Η Κηφισιά βελτίωσε την απόδοσή της και με επίθεση του Μπατατζίμ μείωσε 19-17, ενώ στη εξέλιξη του σετ, μετά από άουτ του Σεβτίσανιν, έφτασε σε απόσταση «αναπνοής» 22-21. Ο Ζίγκα με άσο έδωσε τριπλό σετ μπολ στην ομάδα των Κυκλάδων 24-21. Ο Σπυριούνης «έσβησε» το πρώτο, όμως, και ο Στοίλοβιτς έκανε το 25-22.

Με την ψυχολογία στα ύψη οι γηπεδούχοι χάλασαν την υποδοχή της Κηφισιάς και στο τρίτο σετ και με «όπλο» το ισχυρό μπλοκ πήραν από νωρίς σαφές προβάδισμα 9-3. Οι παίκτες του Νίκου Ζαλμά σε κανένα σημείο δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του σετ, καθώς το μπλοκ των γηπεδούχων έμοιαζε ανυπέρβλητο. Ο Φοίνικας κατέκτησε το σετ με 25-14.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet