Ήττα της Κηφισιάς από τον Ερμή Ζωνιανών με 2-1 στη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου
Αθλητισμός

Ήττα της Κηφισιάς από τον Ερμή Ζωνιανών με 2-1 στη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου

Παρά την καλή τους παρουσία, οι παίκτες της Κηφισιάς δεν κατάφεραν ν’ αποφύγουν την ήττα με σκορ 2-1 από τον Ερμή Ζωνιανών στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου (8ος όμιλος).

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο 12′ με τον Θαν. Τοπούζη, για να ισοφαρίσουν οι Κηφισιώτες σστο 62′ με τον Έσλερ. Ωστόσο, χάρηκαν το γκολ μέχρι το 72′, οπότε και πάλι με τον Θαν. Τοπούζη ο Ερμής μπήκε μπροστά στο σκορ, παίρνοντας και το «τρίποντο».

Στο 89′ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Πλουσής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το συγκρότημα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 4 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική 19/11 θα υποδεχθεί το Αιγάλεω.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Πατεμτζής): Γεωργίου, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Χατζηβασίλης, Ραπτάκης, Σταθόγλου, Σταθουλόπουλος, Χατζηδημητρίου (80′ Πρωτογεράκης), Πλουσής, Τοπούζης, Πασιαλής (55′ Σκουτέλης).
Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κυρίτσης, Μιχελής, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Παληαρούτας (4′ λ.τρ. Καραμπάς), Τσαφταρίδης (46′ Παναγιωτόπουλος), Τζέλι (74′ Κοντογιάννης), Καιμακαμουδης, Ρεντζής, Κωνσταντινίδης (78′ Κατσέρης).

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου

  • Ηλυσιακός – Α.Ε. Μυλοποτάμου 2-0
  • Αιγάλεω – Ηρόδοτος 1-2
  • Α.Ο. Παλαιόχωρας – Φωστήρας 0-0
  • Ερμής Ζωνιανών – .Κηφισιά 2-1
  • Άγιος Ιερόθεος – Ατσαλένιος 1-2

Ρεπό: Ο.Φ. Ιεράπετρας

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου (6η αγωνιστική)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet