Αγκαλιά με το τρεμπλ ο Πανερυθραϊκός
Αθλητισμός

Αγκαλιά με το τρεμπλ ο Πανερυθραϊκός

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Πανερυθραϊκός που επικράτησε με 2-1 στην παράταση επί του Ναυπακτιακού Αστέρα και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αδραχτά, ο οποίος με δύο προσωπικά του τέρματα έστειλε τον Πανερυθραϊκό στον τελικό, όπου στις 3 Μαΐου θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Κιβερίου.

Έτσι, αν δεν υπάρξουν θεαματικές ανατροπές, μετά το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών και το κύπελλο, οι παίκτες του Αντώνη Τσιμπάκη πάνε να καταχτήσουν και τον τρίτο τίτλο της χρονιάς.

Σε αγωνιστικό επίπεδο

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και είχαν μοιρασμένες ευκαιρίες για γκολ. Όσο κυλούσαν τα λεπτά, όμως, ο Πανερυθραϊκός “έπαιρνε κεφάλι” μέσα στο γήπεδο, γινόταν πιο απειλητικός και κατάφερε στο 22ο λεπτό να σκοράρει με πολύ όμορφο σουτ του Αδραχτά. Αυτό το τέρμα έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα της Ερυθραίας, η οποία ήταν ασυγκράτητη στο επόμενο διάστημα μέχρι και το ημίχρονο και έχασε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει ακόμη περισσότερο την ψαλίδα του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ναυπακτιακός Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και θέλησε να «κλείσει» τον Πανερυθραϊκό στα καρέ του. Η πίεση απέφερε αποτέλεσμα και στο 62ο λεπτό ο Χατζής της ομάδας της Ερυθραίας δεν υπολόγισε καλά και με κεφαλιά- αυτογκόλ έκανε το 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Το γκολ αυτό, όπως συνέβη και στο πρώτο μέρος, έδωσε ώθηση στην ομάδα της Ναυπάκτου, με τον Πανερυθραϊκό να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο και απλώς να διατηρεί το 1-1, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση.

Κι εκεί που η ομάδα της Ερυθραίας έδειχνε αρκετά κουρασμένη, στο 99ο λεπτό και πάλι ο Αδραχτάς χτύπησε για δεύτερη φορά, αφού με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 2-1, δίνοντας ξανά προβάδισμα στον Πανερυθραϊκό. Στα τελευταία 20 λεπτά που απέμεναν η ομάδα της Ναυπάκτου δεν κατόρθωσε να ανταποδώσει κι έτσι το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη πανηγύρισε άλλη μία πρόκριση και ετοιμάζεται για τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet