Αγώνες Ξιφασκίας στο Ζηρίνειο Στάδιο
Αθλητισμός

Αγώνες Ξιφασκίας στο Ζηρίνειο Στάδιο

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική σεζόν ξιφασκίας 2014 – 2015 με την καθιερωμένη γιορτή για τους ξιφομάχους «Kid΄s Cup Volume 5 Final Kifisia/Athens» στο Ξίφος Μονομαχίας και Ξίφος Ασκήσεως και με το «Κifisia Open EPEE» στο Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών- Γυναικών.

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς ξεκίνησε φέτος πρόγραμμα εκμάθησης ξιφασκίας στο Ζηρίνειο με προπονητή τον Κηφισιώτη πρωταθλητή και βαλκανιονίκη Στέργιο Τερζούδη.

Η Γιορτή αυτή της Ξιφασκίας είναι συνδιοργάνωση του ΝΠΔΔ Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Κηφισιάς και του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας εκφράζοντας την κοινή διάθεση προώθησης του αθλήματος.

Αυτή τη χρονιά, ο 5ος και τελευταίος Αγώνας της σειράς «Kid΄s Cup Volume 5 Final Kifisia/Athens» θα λάβει χώρα το Σάββατο 20 Ιουνίου και το «Κifisia Open EPEE» την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο (Λεωφ. Κηφισίας 192).

Η ώρα έναρξης των Αγώνων για το Σάββατο 20 Ιουνίου και την Κυριακή 21 Ιουνίου θα είναι 9:30 το πρωί και θα διαρκούν έως και το απόγευμα όπου θα διεξάγονται οι τελικοί Αγώνες.

Πρόγραμμα Αγώνων:

«Kid΄s Cup Volume 5 Final Kifisia/Athens»

  • 9:30: Ξίφος Μονομαχίας – Ξίφος Ασκήσεως – 13 Αγόρια – Κορίτσια
  • 12:00: Ξίφος Μονομαχίας – Ξίφος Ασκήσεως – 11 Αγόρια – Κορίτσια
  • 15:00: Ξίφος Μονομαχίας – Ξίφος Ασκήσεως – 17 Αγόρια – Κορίτσια

«Κifisia Open EPEE»

  • 9:30: Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών
  • 12:00: Ξίφος Μονομαχίας Γυναικών

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση «Ας είμαστε όλοι εκεί για να γνωρίσουμε αυτό το ιδιαίτερο άθλημα…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet