Ακόμα ένα 3×3 για τις Κορασίδες του ΑΟΝΝ Ν. Ερυθραίας «Αμαζόνες»
Αθλητισμός

Ακόμα ένα 3×3 για τις Κορασίδες του ΑΟΝΝ Ν. Ερυθραίας «Αμαζόνες»

Με το απόλυτο νικών για μια ακόμα αγωνιστική και με το εντυπωσιακό 9-0 στα σετ, συνεχίστηκε το διήμερο 29-30 Οκτωβρίου 2016 η αγωνιστική δράση των ομάδων των Κορασίδων του ΑΟΝΝ Ν. Ερυθραίας «Αμαζόνες».

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, οι Κορασίδες 1 επικράτησαν εντός έδρας της ΑΕΚ με 3-0 (25-10, 25-17, 25-19). Στο ντέρμπι του ομίλου μεταξύ των μόνων αήττητων ομάδων, οι «Αμαζόνες» ξεκίνησαν με πάθος και εξαιρετική ψυχολογία απέναντι στο αντίπαλό της, με αποτέλεσμα να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να οδηγήσουν σε συνεχόμενα λάθη τις αθλήτριες της ΑΕΚ. Στο ίδιο μοτίβο και τα επόμενα σετ, με την ΑΕΚ να προβάλλει για κάποια χρονικά διαστήματα σημάδια αντίστασης, που σε καμιά περίπτωση δεν έδειξαν ότι μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.

Μετά από αυτή τη νίκη, οι Κορασίδες 1 εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση και κατά μεγάλο ποσοστό την 1η θέση του ομίλου. Το ζητούμενο τώρα είναι να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι και να συνεχιστεί συγκροτημένα η έως σήμερα εξαιρετική δουλειά, ώστε στην επόμενη φάση να παρουσιάσουν ακόμα καλύτερη εικόνα, αφού βάσει των έως τώρα εμφανίσεών τους μπορούν να ελπίζουν σε μια πολύ καλή θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Οι Κορασίδες 2 κέρδισαν εκτός έδρας τον Α.Ο. Θρακομακεδόνων με 0-3 (19-25, 26-28, 12-25), σε ένα παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Οι «Αμαζόνες», διαθέτοντας καλύτερη ποιότητα από τον αντίπαλό τους και έχοντας πλέον διαμορφώσει χαρακτήρα νικητή, επικράτησαν σχεδόν εύκολα στο 1ο και 3ο σετ και αντέχοντας στην πίεση που άσκησε η ομάδα των Θρακομακεδόνων στο 2ο, κατάφερε να στεφθεί τελικά νικήτρια.

Οι Κορασίδες 2 και μετά από αυτή τη νίκη διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, που παραμένει μεν δύσκολη, αλλά είναι εφικτή.

Οι Κορασίδες 3 επιβλήθηκαν εντός έδρας του Α.Ο. Ζεύς Ερυθρού με 3-0 (25-7, 25-12, 25-9). Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Γ. Μπαρούτα να δώσει χρόνο συμμετοχής στις αθλήτριες που δεν είχαν αγωνισθεί πολύ έως σήμερα, διαπιστώνοντας την ετοιμότητά τους.

Με την τέταρτη  νίκη της σε ισάριθμους αγώνες, η ομάδα δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά στο στόχο της συμμετοχής στο Final-4 της κατηγορίας. Τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν θα κρίνουν και την τελική κατάταξη, αλλά κυρίως θα αποδώσουν οφέλη, με  τις υψηλότερου επιπέδου  αγωνιστικές παραστάσεις που θα ληφθούν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet