Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας: Η προσπάθεια για ένταξη στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού βόλεϊ θα συνεχιστεί
Φωτό: Intime.gr
Αθλητισμός

Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας: Η προσπάθεια για ένταξη στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού βόλεϊ θα συνεχιστεί

Ότι «η προσπάθεια της ομάδας για ένταξη στις κορυφαίες του ελληνικού βόλεϊ θα συνεχιστεί» τονίζουν οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας, μετά τον υποβιβασμό στην Pre League.

Συγκεκριμένα, οι Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας αναφέρουν: «Μετά από δύο έτη στη Volley League, η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις ιδιαιτερότητες των play out, γνωρίζοντας δύο συνεχόμενες ήττες από τον Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της στην Pre League.

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στην ομάδα των Ιλισίων, καθώς την εβδομάδα διεξαγωγής των play out φάνηκε πιο έτοιμη και πλήρης από τη δική μας, παρότι στην κανονική διάρκεια της σεζόν υπήρχε βαθμολογική υπέρ μας διαφορά 18 βαθμών.

Τα αίτια της αποτυχημένης φετινής αγωνιστικής περιόδου καταγράφονται και σίγουρα θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για τις επερχόμενες χρονιές, χωρίς να παραγνωρίζεται φυσικά και ο αστάθμητος παράγοντας της τύχης, που αποτέλεσε ειδικά φέτος τροχοπέδη στην προσπάθεια της ομάδας, αφού από την έναρξη του πρωταθλήματος δεν υπήρξε ημέρα προπόνησης ή αγώνα, που να μην καταγραφεί πρόβλημα τραυματισμού ή/και ασθένειας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στη σειρά των play out όπου δεν αγωνίστηκε μία κορυφαία τραυματισμένη αθλήτρια μας και επιπροσθέτως στον πρώτο αγώνα μία αθλήτρια ήταν απούσα, ούσα ασθενής (έπαιξε στο δεύτερο αγώνα απροπόνητη), ενώ και στους δύο αγώνες τρεις αθλήτριες μας αγωνίζονταν τραυματισμένες χωρίς να έχουν επανέλθει και ουσιαστικά προπονηθεί.

Τούτων δοθέντων το εν λόγω γεγονός ίσως θα έπρεπε να αποτελέσει και οδηγό προς την Ομοσπονδία για επόμενες διοργανώσεις, δεδομένου ότι σε ένα δίκαιο πρωτάθλημα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η αγωνιστική πορεία μια ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η άοκνη προσπάθεια για ένταξη της ομάδας μας στις κορυφαίες του ελληνικού βόλεϊ, η αξιοπρεπής στάση μας και η αξιοπιστία μας θα διαφυλαχτούν και θα συνεχιστούν, προσβλέποντας στην επίτευξη των στόχων μας και τιμώντας τον ελληνικό αθλητισμό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet