“Αυλαία” με απονομές στο εσωτερικό τουρνουά τένις Δήμου Κηφισιάς
Αθλητισμός

“Αυλαία” με απονομές στο εσωτερικό τουρνουά τένις Δήμου Κηφισιάς

Η τελική φάση καθώς και  οι απονομές του ετήσιου εσωτερικού τουρνουά Τένις των τμημάτων Μαζικής Άθλησης του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 στα Δημοτικά γήπεδα Αντισφαίρισης επί της οδού Όθωνος στην Κάτω Κηφισιά.

Στο τουρνουά, το οποίο είχε διάρκεια ένα μήνα, οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 300 (150 παιδιά και 150 ενήλικες). Το ενδιαφέρον  όλων στη φετινή εκδήλωση απέσπασε ο αγώνας επίδειξης μεταξύ των πρωταθλητριών Ελλάδος, Ειρήνης Γεωργάτου και Ειρήνης Βασιλειάδου, που προηγήθηκε των απονομών και σκόρπισε ενθουσιασμό στους 600 και πλέον παρευρισκόμενους.

Μετά τον αγώνα επίδειξης ακoλούθησαν οι απονομές καθώς και κληρώσεις δώρων από τις χορηγούς εταιρείες.

Ο δήμαρχος  Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του στα γήπεδα όπου είχε διατελέσει πρόεδρος πριν χρόνια. Ευχαρίστησε το προσωπικό και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο των  προγραμμάτων Στράτο Σπυριδόπουλο για την άψογη διοργάνωση και την άρτια λειτουργία του τμήματος και  μίλησε για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων τα επόμενα χρόνια.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο πρόεδρος  Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Σταύρος Ζαπάντης, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρήστος Καλός, η πρόεδρος του Μενάνδρου Πόλυ Αστερίου, ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Ραυτόπουλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Στέλλα Κονιτοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος και Αντρέας Αλυσανδράτος.

Μικροί και μεγάλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για άλλη μια επιτυχημένη σεζόν τον Σεπτέμβριο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet