Κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας Βέρμπη και Α.Ε. Κηφισιάς
Αθλητισμός

Κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας Βέρμπη και Α.Ε. Κηφισιάς

Το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. Κηφισιάς και ο πρόεδρος Βασίλης Γαντζούλας ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Βέρμπη.

“Ο χαρισματικός φορ υπηρέτησε με αφοσίωση τα τελευταία χρόνια τον Σύλλογο με τα χρώματα του Ελπιδοφόρου και της Α.Ε. Κηφισιάς. Στην πρώτη σεζόν της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική, σε έναν όμιλο όπου σημμετείχε και η ΑΕΚ, ο Μητσάρας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ ολόκληρου του πρωταθλήματος με 29 τέρματα!, ενώ την περσινή σεζόν βοήθησε τα μέγιστα πετυχαίνοντας 18 γκολ. Ταυτόχρονα ο Βέρμπης αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος της Α.Ε. Κηφισιάς στην ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ το 2013”, αναφέρει η ιστοσελίδα της ομάδας και προσθετει:

“Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.

Ακόμη πιο εγκωμιαστικό ήταν το σχόλιο του Συλλόγου της ομάδας για τον παίκτη στη σελίδα της στο Facebook, όπου αναφέρονται τα εξής:

“Ο Δημήτρης Βέρμπης αποτέλεσε τον απόλυτο εκφραστή των επιθέσεων της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια. Απευθείας εκτελέσεις φάουλ, κεφαλιές, ψαλιδάκια… ο Μητσάρας σκόραρε με κάθε τρόπο! Ο Βέρμπης έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Κηφισιάς και βοήθησε τα μέγιστα στην ανοδική πορεία του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια. Δείτε στο βίντεο μερικά από τα γκολ του. Σε ευχαριστούμε Μητσάρα!”.

Σχόλιο για Βέρπη στο Facebook της ομάδας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet