Α.Ε. Κηφισιάς: “Τεσσάρα” στον Περαμαϊκό
Αθλητισμός

Α.Ε. Κηφισιάς: “Τεσσάρα” στον Περαμαϊκό

Η Α.Ε. Κηφισιάς επιβεβαίωσε και απέναντι στον Περαμαϊκό ότι βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, “φιλοδορώντας” τον με 4 τέρματα και μάλιστα εκτός έδρας, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23΄ με τον Παπαζούδη, για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Ντούμος έξι λεπτά πριν από την ανάπαυλα.

Μπορεί με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι να μείωσαν, όμως οι παίκτες της Κηφισιάς δεν είχαν όρεξη να μπλέξουν σε περιπέτειες. Έτσι, με δύο ακόμη τέρματα, στο 80΄ και το 82΄, από τους Τεγούση και Γιονδή, διαμορφώθηκε το τελικό 1-4.

ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: Πιπέρης, Σαμαράς, Χατζηγιαννάκος, Χάλαρης, Λαπατάς, Ντούμπερετ (72′ Σαμλίδης), Δημγκιόκας (83′ Γκιάτης), Νταλάκος, Κακαμάνος, Σιδέρης, Ανδριανόπουλος (63′ Δεμερτζής).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Τεγούσης (83′ Μεγαρίτης), Κολοτούρος, Παπαζούδης, Ντούμος (78′ Χίσο), Αλημπάς (88′ Δρακόπουλος), Γιόνδης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet