Βράβευση ΑΕΝΚ στη «Γιορτή του Αθλητή»
Αθλητισμός

Βράβευση ΑΕΝΚ στη «Γιορτή του Αθλητή»

Την ΑΕΝΚ βράβευσε ο Δήμος Κηφισιάς, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, όπου βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι της χρονιάς που πέρασε σε όλα τα αθλήματα, ομαδικά και ατομικά (βλέπε δημοσίευμα «Γιορτή του Αθλητή 2015» στον Δήμο Κηφισιάς).

Όπως ήταν φυσικό από τις βραβεύσεις στη «Γιορτή του Αθλητή» δεν θα μπορούσε να λείψει η ΚΑΕ Κηφισιά Δημουλάς. Η ομάδα που εκπροσωπεί όχι μόνο τον Δήμο Κηφισιάς αλλά όλα τα Βόρεια Προάστια στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, τιμήθηκε για την καταπληκτική πορεία της και την 5η θέση στην Basket League Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ Ανδρών, ως νεοφώτιστη ομάδα.

Το έπαθλο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Ντιγριντάκης από τα χέρια του πρώην υπουργού και πολυνίκη Έλληνα προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο κ. Ντιγριντάκης τόνισε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ, ότι «Το βραβείο ανήκει στον προπονητή μας τον Ηλία Παπαθεοδώρου, τους συνεργάτες του και τους παίκτες μας καθώς αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Εμείς είμαστε εδώ για να διευκολύνουμε το έργο τους. Ευχαριστούμε τον Δήμο Κηφισιάς για τη βράβευση αυτή. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να κάνω μια έκκληση προς την πολιτεία. Θέλουμε γήπεδο! Δεν είναι δυνατών αυτή η ομάδα η οποία προσπαθεί να μείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας να έχει ένα μικρό γήπεδο και τέτοιες υποδομές οι οποίες δεν συνάδουν με τα χρήματα που δαπανούνται για αυτή την ομάδα. Έρχονται επενδυτές και φεύγουν, δυστυχώς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με αυτό το γήπεδο. Στις ακαδημίες της ερασιτεχνικής ΑΕΝΚ έχουμε διώξει αρκετά παιδιά γιατί δεν υπάρχουν χώροι να προπονηθούν. Τα παιδιά, περίπου 320 άτομα, παίζουν σε ανοικτά γήπεδα και αυλές σχολείων. Η εικόνα αυτή θυμίζει περισσότερο αφρικανική χώρα, χωρίς βέβαια να θέλω να υποτιμήσω τις αφρικανικές χώρες, παρά με μια περιοχή η οποία μπορεί να αποκτήσει γήπεδο. Υπάρχουν και χώροι και κονδύλια δεσμευμένα και μπορεί να γίνει ένα έργο που θα φιλοξενήσει πολλά σωματεία, τα οποία πιστεύω  πως με ένα καλύτερο γήπεδο όλα θα πάνε καλύτερα.

»Χαίρομαι που βλέπω τον δάσκαλο του μπάσκετ τον Γιάννη Ιωαννίδη εδώ κοντά μας, τον Ντέιβιντ Στεργάκο έναν από τους ανθρώπους που μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ και τον Βαγγέλη Βουρτζούμη και γενικά που βλέπω ανθρώπους του αθλητισμού που τον αγαπούν και ειδικά αν θέλεις να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις υποδομές. Ελπίζω να ακουστούμε. Ευχαριστούμε  πολύ!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet