Για τέταρτη χρονιά στον ΑΟΠ Κηφισιάς ο Νίκος Μελλές
Αθλητισμός

Για τέταρτη χρονιά στον ΑΟΠ Κηφισιάς ο Νίκος Μελλές

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Νίκο Μελλέ. Ο 25χρονος κεντρικός θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας των βορείων προαστίων για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Ν. Μελλές μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας τόνισε ότι «είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην Κηφισιά. Ήταν για εμένα μία εύκολη απόφαση, καθώς μετά από τόσα χρόνια αισθάνομαι την ομάδα και το Ζηρίνειο σαν δεύτερο σπίτι μου».

Μιλώντας για τους σκοπούς της επόμενης περιόδου επεσήμανε:

«Η Κηφισιά συγκαταλέγεται στις υπολογίσιμες δυνάμεις του ελληνικού βόλεϊ. Θα δουλέψουμε σκληρά για να το αποδείξουμε και φέτος. Η αναγκαστική διακοπή των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων στο περσινό πρωτάθλημα, λόγω Covid-19, μου δημιούργησε άσχημα συναισθήματα, γιατί πιστεύω ότι αφήσαμε κάτι καλό στη μέση.

»Αισιοδοξώ ότι και στη φετινή Volley League θα μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να αγωνιστούμε σε κάποιο final 4. Άλλωστε φέτος έχουμε ακόμα έναν λόγο να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Όπως δήλωσε ο αρχηγός μας, Δημήτρης Νικολάκης, αυτή τη χρονιά θα ολοκληρώσει την καριέρα του και όλοι εμείς πρέπει να την κάνουμε αξέχαστη».

Τέλος, μιλώντας για τη νέα πραγματικότητα που βιώνουμε λόγω της  πανδημίας ο Ν. Μελλές σημείωσε:

«Η ζωή μας έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό και ο αθλητισμός έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό. Όλην αυτήν την περίοδο δούλεψα σκληρά στο γυμναστήριο, προκειμένου να διατηρήσω το σώμα μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μου έχει λείψει το παιχνίδι και εύχομαι όλοι μας να το απολαύσουμε με ασφάλεια και υγεία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet