Δεν απέφυγε το χειρουργείο ο Λουκάς Γιαουρτόγλου του Πανερυθραϊκού B.C.
Αθλητισμός

Δεν απέφυγε το χειρουργείο ο Λουκάς Γιαουρτόγλου του Πανερυθραϊκού B.C.

Εν τέλει δεν απέφυγε τη χειρουργική αποκατάσταση του τραυματισμού στο αριστερό γόνατο ο -εκ των αρχηγών της ομάδας μπάσκετ του Πανερυθραϊκού- Λουκάς Γιαουρτόγλου, καθώς υπεβλήθη σε απόλυτα επιτυχημένη αρθροσκόπηση από τον γιατρό του Συλλόγου, κ. Φώτη Τσούκα, στην Ευρωκλινική Αθηνών, όπως ενημερώνει το Δ.Σ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο «Λου» είχε υποστεί ρήξη οπισθίου κέρατος έσω μηνίσκου και ρήξη πρόσθιου κέρατος έξω μηνίσκου και από τη στιγμή που η συντηρητική οδός δεν βελτίωσε το πρόβλημα, αποφασίστηκε να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί οριστικά η ζημιά στο γόνατο.

Την προσεχή εβδομάδα, ο πολύπειρος γκαρντ του Πανερυθραϊκού θα ξεκινήσει θεραπείες, ενώ σε 4-6 εβδομάδες από τώρα θα αρχίσει και ατομικό πρόγραμμα (σ.σ. ένα οστικό οίδημα μηριαίου κονδύλου που εντοπίστηκε, θα καθυστερήσει λίγο την έναρξη του προγράμματος), ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα παρκέ, επισημαίνει η διοίκηση.

«Ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό μας, κ. Τσούκα, αλλά και το προσωπικό της Ευρωκλινικής, για τις υπηρεσίες τους. Λουκά, “σιδερένιος” και ευχόμαστε… ταχύτατη επάνοδο στα παρκέ!», καταλήγει το Δ.Σ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet