Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ U16 στην Κηφισιά
Αθλητισμός

Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ U16 στην Κηφισιά

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΕΝ Κηφισιάς, ο Δήμος Κηφισιάς και η οργανωτική επιτροπή του IBYT ανακοινώνουν τη διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά καλαθοσφαίρισης παίδων (U16), που θα διεξαχθεί στην πόλη της Κηφισιάς από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου.

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές, η διοργάνωση αυτή με όπλο τις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού εστιάζει στη γνωριμία, σύγκλιση και προσέγγιση νεαρών αθλητών, αθλητριών, προπονητών και των συνοδών τους από κράτη με διαφορετικές κουλτούρες και θρησκείες με τον ελληνικό πολιτισμό, την ομορφιά της ελληνικής φύσης και τη γνήσια ελληνική φιλοξενία.

Αυτό είναι το όραμα των ιδρυτών της εταιρείας IBΥT που βρήκε αρωγούς και συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια τον Δήμο Κηφισιάς και τον σύλλογο της ΑΕΝΚ που έχουν μεγάλη παράδοση και επιτυχίες στον χώρο του αθλητισμού.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Κηφισιάς, στο «Δημήτριος Βικέλας» και σε αυτό της Πολιτείας.

Θα γίνουν συνολικά 30 παιχνίδια με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό να διεξάγονται το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στο Ζηρίνειο στις 15:30 και 17:30 αντίστοιχα, ενώ οι αποστολές θα χαρούν την ελληνική θάλασσα την Τετάρτη 21 Ιουνίου και θα επισκεφθούν την Ακρόπολη την Κυριακή 25 Ιουνίου.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι η εθνική Ουκρανίας U16, οι τουρκικές ALYA Istanbul,ΙΒΒ Istanbul, Bujuksehir Belediyesi Ismir, η σερβική ΚΚ Dinamik Beograd, η ισραηλινή Ironi Ness Ziona, η σκοπιανή Partizan Scopje, η ομάδα από το Μαυροβούνιο KK Panter Niksic, το Αμερικανικό Κολλέγιο Deree, ο ΚΑΟ Μελισσίων, η ΑΕΚ Περιστερίου και η ΑΕΝΚ.

Την προσπάθεια στηρίζουν ενεργά οι εταιρείες CHIPITA, STIHL, FRIESLAND CAMPINA και ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν ως εξής:

  • κα Άρτεμις Σαββίδου, e-mail: savvidouartemis@yahoo. com, τηλ. 6981 807013.
  • κ. Αλέξανδρος Παναγούλιας, τηλ. 6942 806302.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet