Διπλό για την Αθήνα 90΄
Αθλητισμός

Διπλό για την Αθήνα 90΄

Μεγάλη εμφάνιση και σπουδαίο «διπλό» πέτυχε η Αθήνα 90΄ στην έδρα του Δούκα με 1-2, διπλασιάζοντας τις νίκες της στους τελικούς και πλέον είναι μία ανάσα από το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Κηφισιάς, μετά την άνετη επικράτηση στον πρώτο αγώνα, ήθελε να δείξει και στην δεύτερη αναμέτρηση ότι βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από τον αντίπαλό της. Και τα κατάφερε, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο μέρος, όταν αρχικά στο 10ο λεπτό ο Μουρδουκούτας έκανε το 0-1, για να πετύχει ακόμα ένα γκολ ο Δημήτρης Ντάρλας.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 λίγο πριν την ανάπαυλα, αλλά τίποτα παραπάνω, αφού στο δεύτερο μέρος έμειναν και για 7 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Ο επόμενος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στην έδρα της Αθήνας 90΄ και με νίκη οι Κηφισιώτες θα πανηγυρίσουν έναν ακόμα τίτλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Δούκας: Κεφάλας, Αργύρης, Μικέλης, Σταυρακόπουλος, Τρουλιτάκης, Δελαπόρτας, Σταυρίδης, Κατσούλης, Μάλοβιτς, Κονδυλάτος, Κουβαράς, Μορφέσης, Αρώνης

Αθήνα 90΄: Θεοφίλου, Μπούσμπουρας, Μπεγκάι, Μαλτέζος, Γκρίτζαλης, Ντάρλας, Αρτινός, Κονταρίνης, Παπαευστρατίου, Μουρδοκούτας, Αχής

Διαιτητές: Σταμούλης, Λάμπρος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet