Επέστρεψε στον Πανερυθραϊκό ο Νίκος Ματζιώρης
Αθλητισμός

Επέστρεψε στον Πανερυθραϊκό ο Νίκος Ματζιώρης

Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. – Τμήμα Μπάσκετ ανακοίνωσε την επιστροφή του Νίκου Ματζιώρη, ο οποίος έπειτα από επτά χρόνια θα φορέσει ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος, «ο Νίκος αποτελεί αναμφισβήτητα ξεχωριστό κομμάτι στην ιστορία του Πανερυθραϊκού, ο οποίος έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας». Στη διετία 2009-2011, που αγωνίστηκε με τα «χρώματα» του Πανερυθραϊκού, πανηγύρισε την άνοδο στην Α2, όντας από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας (15 πόντοι κατά μέσο όρο), ενώ στη δεύτερη σεζόν του ήταν και πάλι πρωταγωνιστής στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας. «Το σημαντικότερο, όμως είναι ότι ο Νίκος Ματζιώρης, σε αυτά τα δύο χρόνια, έγινε από τα αγαπημένα παιδιά της Ερυθραίας, αφήνοντας, με το ήθος και την αγωνιστικότητά του, το στίγμα του στις καρδιές όλων» επισημαίνει ο Σύλλογος.

Τις προηγούμενες τρεις σεζόν ο Νίκος Ματζιώρης ήταν ο ηγέτης του Πανελευσινιακού στη Β΄ Εθνική, στον οποίο έχει επίσης αγωνιστεί άλλες δύο χρονιές (2011-2013), σε Α1 και Α2, όντας από τους πιο κομβικούς παίκτες στην άνοδο των Ελευσίνιων στην Basket League. Έχει περάσει, επίσης, με μεγάλη επιτυχία από: ΚΑΠ (2013-2014, Α2 – 3ος κορυφαίος σκόρερ της κατηγορίας με 17,6π. κατά μ.ό.), Ψυχικό (2014-2015, Α2), Παγκράτι (2008-2009, Α2), Δούκα (2007-2008, Β΄ Εθνική – άνοδος), Ολυμπιακό Βόλου (2006-2007, Β΄ Εθνική) και ΔΑΣΑΛ (2001-2006, δύο σεζόν στην Α2 και τρεις στη Β΄ Εθνική).

«Νίκο καλωσήρθες ξανά στην οικογένεια του Πανερυθραϊκού, στην… οικογένειά σου» τονίζει ο Σύλλογος καλωσορίζοντας τον παίκτη.

Στο περιθώριο της επισημοποίησης της μεγάλης επιστροφής του στον Πανερυθραϊκό, ο Νίκος Ματζιώρης, παραχωρώντας δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, εξήγησε ότι: «Ήταν μία επιθυμία που είχα πάντα, η επιστροφή μου στην Ερυθραία! Στον Πανερυθραϊκό πέρασα δύο από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, η ομάδα και οι άνθρωποι του Συλλόγου βρίσκονταν πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που τύχαινε να επισκεφτώ το “Στέλιος Καλαϊτζής” ένιωθα λες και έμπαινα… σπίτι μου! Έτσι, από τη στιγμή που τέθηκε το ζήτημα της επιστροφής μου στον Πανερυθραϊκό, όσες ομάδες κι αν μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους, μέσα μου ήξερα τι ήθελα… Και αυτό ήταν να φορέσω ξανά τη φανέλα που φορούσα από το 2009 μέχρι το 2011, τη φανέλα του Πανερυθραϊκού! Δεν θα πω ψέματα, μου είχε λείψει πολύ η ομάδα, εδώ έχω πάρα πολλούς φίλους, νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ! Βέβαια, και με τον κόουτς Χουχουλή μας ενώνει πλέον μία σχέση που, ύστερα από τόσα χρόνια, ξεπερνά τα όρια παίκτη – προπονητή. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας, θεωρώ ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά, εξάλλου ο κόουτς Χουχουλής είναι εγγύηση για εμάς, για τον Πανερυθραϊκό.

»Επιστρέφω και είμαι πανέτοιμος να επαναλάβουμε όσα είχαμε πετύχει και τότε, τη διετία 2009-2011…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet