Επεισόδια στον αγώνα Ηλυσιακός – Κηφισιά
Αθλητισμός

Επεισόδια στον αγώνα Ηλυσιακός – Κηφισιά

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε με σοβαρά επεισόδια εις βάρος του προέδρου του Ηλυσιακού στην εξέδρα των γηπεδούχων τρία λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης η ομάδα της Κηφισιάς πήρε σπουδαίο διπλό με 3-1.

Τα γκολ πέτυχαν οι Γεωργιάδης (56΄), Χαϊκάλης (68΄) και Οσμανάι (90+), ενώ για τον Ηλυσιακό είχε ανοίξει το σκορ ο Πουλάκος στο 33΄.

O κόουτς Παπασπύρου είδε τον Βέρμπη να μην μπορεί να αγωνιστεί σε ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ στο απουσιολόγιο του είχαν προστεθεί επίσης και οι τραυματίες ΚαρακώσταςΡόπας ενώ ο Μιχαλόπουλος δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω καρτών.

Κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Γουμάγιας, στην τετράδα της άμυνας βρέθηκαν οι Γκίκας δεξιά, Γεωργίου Μουσταφίδης στα στόπερ και Έσλερ στα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Τεγούσης, Καραδέμητρος, με τους Γεωργιάδη και Παληαρούτα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στα χαφ και τον Γκέζος ανάμεσα τους ψηλά σε πιο ελεύθερο ρόλο. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Χαϊκάλης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Α.Ε. Κηφισιάς ήταν αυτή που έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα με υψηλά ποσοστά κατοχής από το πρώτο λεπτό έχοντας μια πολύ καλή ευκαιρία σε σουτ του Τεγούση στο 20΄ αλλά να αποκρούει εντυπωσιακά ο Κουρεπίνης. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ηλυσιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 33΄ με τον Πουλάκο να επιχειρεί ένα σουτ και η μπάλα να ξεγελά τον Γουμάγια για να γίνει το 1-0.

Στην επανάληψη οι παίχτες του Δημήτρη Παπασπύρου μπήκαν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, αύξησαν την πίεση τους η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 56΄ με κεφαλιά του Γεωργιάδη. Δώδεκα λεπτά (68΄) αργότερα οι Κηφισιώτες πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με υπέροχο γκολ του Χαϊκάλη, ο οποίος έπειτα από σέντρα ακριβείας του Γεωργιάδη με βον πλανέ έκανε την ολική ανατροπή και το 1-2.

Λίγο προτού ολοκληρωθεί ο αγώνας (88΄) οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον πρόεδρο της ομάδας τους Διονύση Λιονάκη με αποτέλεσμα ο διαιτητής του ματς Αδαμόπουλος να διακόψει το παιχνίδι για δέκα λεπτά. Στην επανέναρξη του αγώνα η ομάδα της Κηφισιάς πέτυχε άλλο ένα γκολ με τον Οσμανάι να κάνει το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κουρεπίνης, Χατζηγιαννάκος, Μπίρης, Συριόπουλος, Μέξης, Αμανατίδης, Φλέγγας, Σαμπανάι, Ξαγοράρης, Θανόπουλος, Πουλάκος

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας, Μουσταφίδης, Έσλερ, Γεωργίου, Καραδέμητρος, Τεγούσης, Γεωργιάδης, Παληαρούτας (82′ Παπάζογλου), Γκέζος (70′ Οσμανάι), Χαϊκάλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet