ΖΑΟΝ: 12η νίκη και βήμα ανόδου
Αθλητισμός

ΖΑΟΝ: 12η νίκη και βήμα ανόδου

Μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Ζηρίνειο, ο ΖΑΟΝ επικράτησε και της Ε.Α. Λαρίσης με 3-1 σετ και έκανε αποφασιστικό βήμα ανόδου. Η ομάδα της Κηφισιάς πέτυχε την 12η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και πλέον είναι μία ανάσα πίσω από τη Λάρισα, ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο ΖΑΟΝ ξεκίνησε πολύ δυνατά, έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου του, και κατάφερε στο πρώτο σετ να πάρει μία σημαντική διαφορά. Προς το τέλος όμως οι φιλοξενούμενες πραγματοποίησαν την αντεπίθεσή τους, πλησίασαν αλλά τελικά οι γηπεδούχες έκαναν το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν η ακριβώς ανάποδη, με τη Λάρισα να μπαίνει στη θέση του οδηγού από την αρχή και να διατηρείτο προβάδισμα μέχρι τέλους.

Από εκεί και πέρα, το τρίτο σετ ήταν εμφανές πως θα έκρινε πολλά και ήταν το πιο αμφίρροπο και εντυπωσιακό. Εν ολίγοις τα είχε όλα, ωραίες φάσεις, διαμαρτυρίες, ένταση και τελικά τον ΖΑΟΝ να το κατακτά με 25-23 μέσα σε πανδαιμόνιο. Σε εκείνο το σημείο οι αθλήτριες του ΖΑΟΝ έδειξαν να χάνουν την ψυχραιμία τους και τη συγκέντρωσή τους και το 3-1 ήρθε πολύ εύκολα με 25-14.

Ζηρίνειος ΑΟΝ – Ε.Α. Λαρίσης 3-1 (25-23, 20-25, 25-23, 25-14)

ΖΑΟΝ (Κυριαζής): Βιτωράτου, Σπανού, Κάνταρη, Φιλιπιόνκοβα, Κόνιαρη, Αυγοκλούρη, Ξηντάρα (λ).

ΕΑΛ (Πνάκας): Νατσίδου, Παπαστεργίου, Κουτσογιάννη, Τουσιούδη, Μπέη, Λίτσιου, Καματσέλου (λ), Κοντονάσιου, Τίκα, Τάση Β., Γεροκώστα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet