Η Κηφισιά έτρεξε για… καλό σκοπό
Αθλητισμός

Η Κηφισιά έτρεξε για… καλό σκοπό

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή στους αγώνες δρόμου «UA Run Kifisia City Challenge» που πραγματοποιήθηκαν για τρίτη χρονιά στον Δήμο Κηφισιάς την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018. Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον για τους αγώνες ήταν μεγάλη από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανακοινώθηκε η διεξαγωγή τους με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 1.200.

Οι αγώνες δρόμου διεξήχθησαν εντός των ορίων του Δήμου Κηφισιάς, αναδεικνύοντας υπέροχες διαδρομές. Οι συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο και τον αγώνα 10 χλμ. είχαν την ευκαιρία να τρέξουν μέσα από το δάσος της Καστρίτσας και του Φασιδέρι και να θαυμάσουν την ομορφιά των ανέγγιχτων αυτών δασών του Δήμου.

Η διοργάνωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση της ΑΜΚΕ «Άγγιγμα Ζωής» η οποία παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα σε ογκολογικούς ασθενείς και στο οικείο περιβάλλον αυτών.

Οι αγώνες έγιναν υπό την παρουσία του δήμαρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, της προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας», Σίσσυς Παπασπύρου, του αντιπροέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας», Νικήτα Κόκκαλη, του αντιδημάρχου Εκάλης, Αχιλλέα Κουρέπη και του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Παντελέακη, μαθητών και γονέων, με τους συμμετέχοντες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση και αγκάλιασαν με αγάπη τη σπουδαία αυτή αθλητική γιορτή. Εκατοντάδες νέα παιδιά έτρεξαν στη διαδρομή των 1.000 μέτρων.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλάμβανε, εκτός από τον Ημιμαραθώνιο, αγώνες 10 και 5 χλμ. Μάλιστα στους αγώνες αυτούς έδωσαν δυναμικό «παρών» Έλληνες αθλητές, όπως η πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων Πόπη Αστροπεκάκη, ο παραολυμπιονίκης  Μάκης Καλαράς και η Μαρινέλλα Γερογιάννη η οποία διαγνώστηκε με το σπάνιο σύνδρομο «OKAMOTO» όταν ήταν δύο ετών, με τη συνοδεία του πατέρα της, Βασίλη Γερογιάννη. Συμμετείχαν, επίσης, η ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή, καθώς και οι Εύη Σαλταφερίδου, Εύη Σκαρώνη, Πάνος Θεοδώρου και Νίκος Βελιζιώτης.

Την ολοκλήρωση των διαδρομών ακολούθησε απονομή μεταλλίων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αυτή η μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη σημαντική συμβολή της Τροχαίας Βορειανατολικής Αττικής, που εξασφάλισε την ασφαλή διεκπεραίωση του αγώνα και την άνεση των δημοτών και των επισκεπτών, του ΟΑΣΑ, του προσωπικού του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» και των εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς που εργάστηκαν για τη διοργάνωση του αγώνα και φυσικά των εθελοντών.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης των αγώνων είχε αναλάβει η εταιρεία All About Running.

Οι αγώνες δρόμου «UA Run Kifisia City Challenge» ολοκληρώθηκαν, όπως επισημαίνει ο Δήμος,  αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιουργώντας τις ομορφότερες φυσικές εικόνες από τον Δήμο Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet