Η Κηφισιά διπλά υπερήφανη για τον Μίλτο Τεντόγλου
Αθλητισμός

Η Κηφισιά διπλά υπερήφανη για τον Μίλτο Τεντόγλου

Μαζί με όλη την Ελλάδα, έχει κάθε δικαίωμα να γιορτάζει… λίγο περισσότερο η Κηφισιά, καθώς ο αθλητής μας Μίλτος Τεντόγλου που κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο προέρχεται από τον Γυμναστικό Σύλλογο της πόλης.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, με ανάρτησή του σε μέσοι κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει σχετικώς:

«Στο ψηλότερο σκαλί του Ολυμπιακού βάθρου ο αθλητής της Κηφισιάς Μίλτος Τεντόγλου. Ξεκίνησε από τα Γρεβενά και έκανε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς και τον τεράστιο προπονητή Γιώργο Πομάσκι. Το χρυσό, στο Ζηρίνειο! Περήφανος ο Δήμος μας που, έμπρακτα, στήριξε την προετοιμασία του Ολυμπιονίκη».

Ο Δήμος Κηφισιάς σε σχετική ανακοίνωσή του ανέφερε:

«Συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου. Ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς, που κατέκτησε  το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Τόκιο.

»Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, έκανε υπερήφανο τον Δήμο μας. Συγχαρητήρια στον προπονητή του  Γιώργο Πομάσκι και στον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς.

»Ο Δήμος Κηφισιάς έχει στενή συνεργασία με τον ΓΚΣ σε πολλά επίπεδα. Τον Σύλλογο που αναδεικνύει και στηρίζει, τον έναν μετά τον άλλον, μεγάλους αθλητές του κλασικού αθλητισμού: Πανελλήνιους πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης, παγκόσμιους πρωταθλητές και πλέον και Ολυμπιονίκες.

»Αύριο (3/8), στον τελικό του επί κοντώ, αγωνίζεται και ο Εμμανουήλ  Καραλής, αθλητής που ξεκίνησε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς, και τον οποίο ο Δήμος μας έχει τιμήσει επανειλημμένα.

»Ο Δήμος Κηφισιάς στήριξε έμπρακτα την προετοιμασία του Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου. Πριν μήνες είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Αθλητισμού, με τον 23χρονο άλτη του μήκους από τα Γρεβενά, τον προπονητή του και τον πρόεδρο του Γ.Σ. Κηφισιάς, Ιωάννη Σιώμο. Μέσω των προσπαθειών του κ. Θωμάκου εξασφαλίστηκαν χορηγίες για την ολυμπιακή προετοιμασία του αθλητή, που συναντούσε προβλήματα.

»Για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και χάρισε στην Ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση ο Δήμος Κηφισιάς αποφάσισε τον σημαιοστολισμό και τη φωταγώγηση του Δημοτικού Σταδίου «Ι. ΖΗΡΙΝΗΣ» όλη την εβδομάδα, καθώς και κεντρικών σημείων του Δήμου. Στην όψη του δημαρχείο Κηφισιάς θα γίνεται ειδική προβολή προς τιμήν του Ολυμπιονίκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet