Η Κηφισιά τίμησε τον «χρυσό» Ολυμπιονική Μίλτο Τεντόγλου
Αθλητισμός

Η Κηφισιά τίμησε τον «χρυσό» Ολυμπιονική Μίλτο Τεντόγλου

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς και ο Δήμος Κηφισιάς τίμησαν τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του άλματος εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου και τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι, στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Ο Μ. Τεντόγλου ευχαρίστησε τον σύλλογό του και τον δήμαρχο Κηφισιάς για τη συμπαράστασή τους, ενώ ο προπονητής του 23χρονου αθλητή ανέφερε ότι στην Κηφισιά βρήκε μόνο φίλους και ότι, μαζί με τον Μίλτο, «θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο».

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της βραδιάς, Ν. Τσώνης, μετέφερε την ομιλία του δημάρχου, Γ. Θωμάκου, ο οποίος έλειψε από την εκδήλωση λόγω σοβαρού λόγου υγείας.

«Μόνο σοβαροί λόγοι υγείας θα με κρατούσαν μακριά από την αποψινή σεμνή, αλλά μοναδική εκδήλωση. Τιμούμε, όπως οφείλουμε, τον “χρυσό” Ολυμπιονίκη του άλματος εις μήκος και εις ήθος, Μίλτο Τεντόγλου και τον σπουδαίο προπονητή Γιώργο Πομάσκι. Μετά τον Ελληνισμό ολόκληρο και τη γενέτειρα του Μίλτου, η Κηφισιά μας, ο Δήμος μας, λαμβάνει μέσω του πολυνίκη Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς ένα ξεχωριστό μέρος της τιμής και υπερηφάνειας.

»Η προσήλωση στον σκοπό, η υπομονετική και πειθαρχημένη προετοιμασία, μαζί με την παροιμιώδη απλότητα και σεμνότητα αθλητή και προπονητή, ήταν τα κλειδιά της κορυφαίας διάκρισης, καθώς και το υγιές πρότυπο για την αθλούμενη και μη νεολαία μας. Κοντά σε αυτά, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η μεγάλη σχολή του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς που βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού και είναι δίκαιος κάθε έπαινος στους διοικούντες του.

»Η συνάντησή μας στο δημαρχείο Κηφισιάς με τον Μίλτο Τεντόγλου, τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι και τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς, Γιάννη Σιώμο, τον Μάιο, προδιέγραψε μία διαρκή και έμπρακτη συμπαράσταση στον Μίλτο και τον Σύλλογό του, ενώ αφήστε μας να πιστεύουμε ότι ίσως και να φέραμε γούρι στον πανάξιο αθλητή. Η Κηφισιά λοιπόν δίπλα στον Ολυμπιονίκη της, τον προπονητή του και τον Σύλλογό του, για πάντα. Εύχομαι καλούς αγώνες, υγεία και δύναμη σε όλους».

Η βραδιά έκλεισε με τον Μίλτο Τεντόγλου να απαντά στις ερωτήσεις των παιδιών από Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κηφισιάς. Νωρίτερα είχαν προβληθεί βίντεο με τις επιτυχίες του Έλληνα πρωταθλητή και την ιστορία  με τον Luffy, αγαπημένου ήρωα του αθλητή.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής


Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet