Η Κηφισιά υπερασπίστηκε τον τίτλο της κυπελλούχου ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Η Κηφισιά υπερασπίστηκε τον τίτλο της κυπελλούχου ΕΠΣΑ

Η ομάδα της Κηφισιάς υπερασπίστηκε άξια τον τίτλο της κυπελλούχου ΕΠΣΑ στο Ζηρίνειο και προκρίθηκε με 3-1 στην παράταση απέναντι στον Φωστήρα για την 4η φάση του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι, όπως αναφέρεται στην περιγραφή του αγώνα στην ιστοσελίδα της Κηφισιάς, άνοιξαν το σκορ στο 12′ με κεφαλιά του Ηλιάδη, ενώ στο 27ο λεπτό ο Τζέλης, με τον ίδιο τρόπο έκανε το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ της κανονικής διάρκειας, που οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση.

Ο Φωστήρας στον έξτρα χρόνο ήταν αυτός που έχασε πρώτος σημαντική ευκαιρία να πάρει προβάδισμα όταν το σουτ του Ηλιάδη στο 98′ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βαμβακά. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων απάντησε τρία λεπτά αργότερα (101′) με κοντινή προβολή του Παληαρούτα για το 2-1, ενώ στο 117′, σε μια αντεπίθεση, ο Ρέντζης με υποδειγματική προσωπική ενέργεια έδωσε πάσα «πάρε-βάλε» στον Χρονακόπουλο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1 και σφράγισε την πρόκριση.

Επόμενος αγώνας για τους Κηφισιώτες την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:00, στο Ζηρίνειο, με αντίπαλο τον Μικρασιατικό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Βαμβακάς, Ίσλι (60′ Γεωργόπουλος), Έσλερ, Καπλάνης, Μεϊμάρογλου, Τζέλης, Ρέντζης, Πρίτσας (65′ Παληαρούτας), Παπαδόπουλος (110′ Δρόσης), Γκούμας, Οκσίζογλου (70′ Χρονακόπουλος)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Χαφάι, Κωνσταντινίδης, Ρεμούνδος (78′ Αλεξίου), Καλιμούκος (46′ Ασημάκης), Γούλα, Πανάκης, Ηλιάδης, Πίσσας, Σίμωσης, Μαρίνου, Κουτσούμπας (46′ Μεντής)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet