Θετικό πρόσημο για τις Αμαζόνες στο αγωνιστικό τετραήμερο 13-16 Νοεμβρίου
Αθλητισμός

Θετικό πρόσημο για τις Αμαζόνες στο αγωνιστικό τετραήμερο 13-16 Νοεμβρίου

Θετικό το πρόσημο επιτυχιών των αγωνιστικών τμημάτων βόλεϊ της ΑΟΝΝΝΕ “Αμαζόνες” για το τετραήμερο 13-16 Νοεμβρίου 2015.

Μία γρήγορη “ματιά” στις πρόσφατες αναμετρήσεις, μέσα από την ιστοσελίδα της ομάδας:

Οι Κορασίδες-3 ηττήθηκαν εντός έδρας από την ΑΕΚ με 0-3. Ήταν ίσως η χειρότερη εμφάνιση των νεαρών αθλητριών μας, απόλυτα δικαιολογημένη όμως αφού, λόγω των εργασιών στο «Στ. Καλαϊτζής», είχαν να πιάσουν μπάλα μια εβδομάδα.

Οι Κορασίδες-2, ως τυπικά γηπεδούχες, επικράτησαν εύκολα εκτός έδρας του Α.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΦΥΛΗΣ με 3-0. Πλέον η ομάδα έχει σταθεροποιηθεί στη 2η θέση, μαζεύοντας πολύτιμες εμπειρίες για το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων που ακολουθεί.

Οι Κορασίδες-1 κέρδισαν εύκολα εντός έδρας τη νεοσύστατη ομάδα του ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ με 3-0. Έτσι κατέλαβαν την 3η θέση, που έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα να αγωνισθεί στις 24 καλύτερες της ΕΣΠΑΑΑ. Μετά τη διεξαχθείσα κλήρωση, η ομάδα μας ξεκινάει τους αγώνες στις 28 Νοεμβρίου και θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες κατά σειρά τις ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ, Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, Α.Σ. ΣΠΑΤΩΝ “ΓΑΙΑ”, Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ “Ο ΦΟΙΒΟΣ”.

Η Γυναικεία ομάδα, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου επιβλήθηκε εντός έδρας της Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ με 3-0 (25-22, 25-23, 25-20). Κομβικό σημείο ήταν στο 2ο σετ και με το σκορ 9-17 εις βάρος μας. Η είσοδος της κορασίδας πασαδόρου Ι. Διαμαντοπούλου άλλαξε την προδιαγραφόμενη ήττα στο σετ, αλλά και τη μορφή του αγώνα που θα ακολουθούσε.

Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου η Γυναικεία ομάδα κέρδισε εύκολα εκτός έδρας το Α.Σ. ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ με 0-3 (22-25, 7-25, 21-25). Η διακύμανση του σκορ έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Σπ. Νικολάκη να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλες τις διαθέσιμες αθλήτριες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet