Κλειστό γυμναστήριο στο “τρίγωνο Φραγκοπούλου” ζητεί η ΑΕΝΚ
Αθλητισμός

Κλειστό γυμναστήριο στο “τρίγωνο Φραγκοπούλου” ζητεί η ΑΕΝΚ

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Νέας Κηφισιάς (ΑΕΝΚ), κατά την τελευταία συνεδρίασή του ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, ιδιαιτέρως με το πρόβλημα της έλλειψης κλειστού γυμναστηρίου.

Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Κατσαμπάνης, στην εισήγησή του, ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για τα εξής:

Την τρέχουσα αθλητική περίοδο ο αριθμός των αθλητών που αιτήθηκαν την εγγραφή τους στο σύλλογο ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, πλησιάζοντας τους 330. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κλειστό γυμναστήριο του 8ου Δημοτικού Σχολείου “Δ.Βικέλας” να εξυπηρετεί μόνο τα επίλεκτα αγωνιστικά τμήματα, αυτά που αγωνίζονται στην Α΄ κατηγορία, ένεκα και του γεγονότος ότι σ΄ αυτό συστεγάζονται άλλα τρία σωματεία.

Όλα τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα, αλλά κι εκείνα των υποδομών -ηλικίες μεταξύ 5-15 ετών- χρησιμοποιούν τα ανοικτά γήπεδα του 3ου Γυμασίου και 3ου Λυκείου. Τα γήπεδα αυτά, εκτός του ότι είναι ακατάλληλα για τη σωστή ανάπτυξη των αθλητών, γίνονται και η αιτία για ελλιπείς προπονήσεις λόγω καιρικών συνθηκών, αλλά και για τραυματισμούς, ενίοτε σοβαρούς.

Η ΑΕΝΚ, μετά από 20 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας, σήμερα αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά, σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, στην Α1 Εθνική Κατηγορία, με την επωνυμία ΑΕΝΚ ΚΑΕ ΔΗΜΟΥΛΑΣ. Οι υψηλοί στόχοι της ΚΑΕ, όπως και η πληθώρα των αθλητών της ερασιτεχνικής ΑΕΝΚ, καθιστούν επείγουσα την ανάγκη ενός σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου στην πόλη μας.

Σήμερα στην Κηφισιά υπάρχει ένα, ήδη εγκεκριμένο από την Περιφέρεια, χρηματοδοτικό κονδύλι για αθλητικούς χώρους και θεωρώ ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία μοναδική ευκαιρία για να λυθεί το πρόβλημα στέγασης που ταλαιπωρεί πολλά χρόνια τον σύλλογό μας, αλλά κι άλλους ερασιτεχνικούς συλλόγους της πόλης της Κηφισιάς. Η ΑΕΝΚ υποστηρίζει τη δημιουργία, μεταξύ των άλλων, και κλειστού γηπέδου στο “τρίγωνο Φραγκοπούλου”, επιδιώκοντας την ένταξή του στο υπάρχον χρηματοδοτούμενο σχέδιο.

Το δημοφιλές και αγαπημένο άθλημα του μπάσκετ, που έχει δώσει στη χώρα μας τις περισσότερες επιτυχίες, τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, πρέπει με κάθε τρόπο να υποστηρίζεται σε επίπεδο κυρίως ερασιτεχνικών σωματείων, γιατί είναι αυτονόητο ότι αυτά αποτελούν το “φυτώριο” των αυριανών πρωταθλητών.

Προτείνω, λοιπόν, στο Δ.Σ. να ψηφίσουμε υπέρ της κατασκευής ενός σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου στο “τρίγωνο Φραγκοπούλου”.

Εν συνεχεία,το Δ.Σ., ευρισκόμενο σε πλήρη απαρτία, απεφάσισε ομοφώνως:

Το Δ.Σ. του ερασιτεχνικού σωματείου Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς συντάσσεται με τον στόχο για την κατασκευή ενός σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου πολλαπλής χρήσης στο “τρίγωνο Φραγκοπούλου” και προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για την επίτευξή του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet