Κορυφαίος προπονητής της 19ης αγωνιστικής ο Δημήτρης Χουχουλής
Αθλητισμός

Κορυφαίος προπονητής της 19ης αγωνιστικής ο Δημήτρης Χουχουλής

«Καθοδήγησε για ακόμη μία φορά “μαεστρικά” τον Πανερυθραϊκό, με την ομάδα μας να φτάνει στη δωδέκατη φετινή της νίκη και να δίνει συνέχεια στην πορεία υπέρβασης που πραγματοποιεί, ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Κορωπίου. Ο λόγος, φυσικά, για τον τεχνικό μας, Δημήτρη Χουχουλή, ο οποίος κέρδισε πανάξια τη θέση του κορυφαίου προπονητή για την 19η αγωνιστική της Β’ Εθνικής». Με αυτή την εισαγωγή πανηγυρίζει η ομάδα των Βορείων Προαστίων την ανάδειξη του κόουτς της σε καλύτερο προπονητή της αγωνιστικής στη Β’ Εθνική μπάσκετ, ο οποίος είναι πλέον ο πρώτος τεχνικός της κατηγορίας που κερδίζει τη συγκεκριμένη διάκριση για τρίτη φορά μέσα στη φετινή περίοδο.

Ο «αρχιτέκτονας» του Πανερυθραϊκού, που έχει συμβάλλει τα μέγιστα την τελευταία 18ετία στην «εκτόξευση» της ομάδας από τα τοπικά πρωταθλήματα μέχρι και τις υψηλότερες Εθνικές κατηγορίες, έχει καταφέρει να δημιουργήσει και φέτος ένα σύνολο που πρωταγωνιστεί και αποτελεί έναν από τους πλέον δυσκολοκατάβλητους αντιπάλους για τον οποιονδήποτε, αναφέρει η ομάδα.

Σημειώνεται ότι με το θετικό αποτέλεσμα στην κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στο Κορωπί, ο Πανερυθραϊκός επί της ουσίας εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του στην Β’ Εθνική (σ.σ.: πλέον μένει να συμβεί αυτό και μαθηματικά), που ήταν και ο μεγάλος στόχος της ομάδας στην αρχή της σεζόν.

Και η ανακοίνωση του συλλόγου συνεχίζει:

«Και όχι μόνο τα καταφέραμε, αλλά ο Πανερυθραϊκός, έχοντας ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας, έχει πραγματοποιήσει μία απίστευτη υπέρβαση που πιθανότατα κανείς δεν θα περίμενε στην έναρξη του πρωταθλήματος, έχοντας… κατασκηνώσει στα υψηλά “πατώματα” του βαθμολογικού πίνακα. Και μάλλον κανείς δεν θα στοιχημάτιζε πλέον το πού είναι ικανή να φτάσει αυτή η ομάδα, με κάθε ένα από τα μέλη της (παίκτες, προπονητές, σταφ) να έχουν ξεπεράσει τους εαυτούς τους σε μία χρονιά – “όνειρο”, από αυτές που μας έχει συνηθίσει εξάλλου ο Πανερυθραϊκός, τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους.

»Έτσι, η νίκη επί του Κορωπίου και η -σε μεγάλο βαθμό- εξασφάλιση του μεγάλου στόχου, που δεν ήταν άλλος από τη (γρήγορη) παραμονή, χάρισε δίκαια το “βραβείο” του κορυφαίου προπονητή της αγωνιστικής στον Δημήτρη Χουχουλή, ο οποίος συνεχίζει να αποδεικνύει ότι αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων και πιο επιτυχημένων τεχνικών στις Εθνικές κατηγορίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet