Κυκλοφόρησαν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου του Πανερυθραϊκού

Τέθηκαν προς διάθεση στο κοινό οι κάρτες ελευθέρας εισόδου της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 από τον Σύλλογο Πανερυθραϊκός ΑΣ – Τμήμα Μπάσκετ.

Μάλιστα, η προσεχής σεζόν είναι ιστορική για τον Πανερυθραϊκό, καθώς η ζωντανή ιστορία της ομάδας, ο προπονητής Δημήτρης Χουχουλής συμπληρώνει 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον Σύλλογο και η Πανερυθραϊκή οικογένεια… γιορτάζει!

Έτσι, οι φετινές κάρτες ελευθέρας εισόδου του Πανερυθραϊκού είναι επετειακές και αφιερωμένες -σε ποιον άλλον;- φυσικά στον «αρχιτέκτονα» του Τμήματος Μπάσκετ, τον Δημήτρη Χουχουλή.

Ο Σύλλογος περιμένει όλους τους φίλους του Πανερυθραϊκού να προμηθευτούν τις επετειακές Κάρτες ελευθέρας εισόδου «20 Χρόνια Δημήτρης Χουχουλής» 2019-2020, να ζήσουν την ιστορική φετινή σεζόν από κοντά και κυρίως να τιμήσουν με την παρουσία τους τον κόουτς Χουχουλή.

Στο πλαίσιο της φετινής επετειακής σεζόν, οι κάτοχοι των καρτών ελευθέρας εισόδου, εκτός του ότι θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Πανερυθραϊκού σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, εξασφαλίζουν παράλληλα μοναδικά προνόμια και ξεχωριστές εκπλήξεις, όπως η συμμετοχή τους στη μεγάλη κλήρωση όπου δέκα τυχεροί θα κερδίσουν το… μυστικό της επιτυχίας του κόουτς Χουχουλή, με την πρωτότυπη υπογραφή του!

Σημείο διάθεσης των επετειακών καρτών ελευθέρας εισόδου: Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Στέλιος Καλαϊτζής» (Ρίτσου & Ολυμπιονικών, Νέα Ερυθραία, τηλ. 210 6200024, 6936 334447).

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 με 20:00.
  • Σάββατο & Κυριακή 09:00 με 12:00.

Καλώντας τους φίλους του να προμηθευθούν την κάρτα ελευθέρας εισόδου ο Σύλλογος επισημαίνει: Κλείσε θέση στο «Στέλιος Καλαϊτζής»! Γίνε και εσύ μέρος της ιστορίας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet