Κυπελλούχος ο Πανερυθραϊκός από το… τέρμα
Αθλητισμός

Κυπελλούχος ο Πανερυθραϊκός από το… τέρμα

Χαράς πανηγύρια για τον Πανερυθραϊκό που ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού που έγινε για το Κύπελλο της ΕΠΣ Αθηνών στο γήπεδο της Ριζούπολης το απόγευμα της Τετάρτης (12/3). Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας νίκησε με 1-0 την Α.Ε. Ηρακλείου, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον τερματοφύλακά της Μανώλη Μολφέση.

Σε γενικές γραμμές, οι παίκτες του Αντώνη Τσιμπάκη ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα τους ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Τσίπρα στο 6ο λεπτό, για να ανοίξουν τελικά το σκορ στο 7΄’. Στη συγκεκριμένη φάση ο Αντωνιάδης ανατράπηκε στην περιοχή της Α.Ε. Ηρακλείου από τον Πετρίτση, ο διαιτητής Καλογερόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα και ο Μολφέσης, που είναι ο μόνιμος εκτελεστής των πέναλτι του Πανερυθραϊκού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Α.Ε. Ηρακλείου δεν κατάφερε να αντιδράσει στη συνέχεια κι έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Πανερυθραϊκού να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου, μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας. Εκείνη τη στιγμή, πάντως, υπήρξε και ένταση, καθώς οπαδοί της Α.Ε. Ηρακλείου πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς αυτούς του Πανερυθραϊκού, όμως υπήρξε άμεση επέμβαση μιας διμοιρίας των ΜΑΤ και μετά από λίγα λεπτά και αφού εκτοξεύτηκαν ορισμένα αντικείμενα, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Διαιτητής ήταν ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Γιάννη Τουμπακάρη και Νίκο Χαρίτο.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μολφέσης, Τριανταφύλλου, Γκριτσάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Κοπάνι (56’ Αδρακτάς), Λάσκαρης, Τσίπρας (90’+2 Μίκος), Αντωνιάδης (85’ Μπαστέας), Παπάζογλου.

Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Σπύρος Παπακανέλλος): Θεοδωρίδης, Διγενής, Πετρίτσης, Ψαρρής, Τζιωρτζιόπουλος, Μπέρμπεκ, Μέρτκολα (55’ Θεοδωρακάτος), Κατσούλης (65’ Πρασσάς), Γολίδης (30’ Χούρος), Καφετζής, Λαναράς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet