Κώστας Αρσενιάδης: Θα γίνουν δυνατοί αγώνες απέναντι στον Παμβοχαϊκό
Αθλητισμός

Κώστας Αρσενιάδης: Θα γίνουν δυνατοί αγώνες απέναντι στον Παμβοχαϊκό

Ο προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, αναφέρθηκε στον αγώνα απέναντι στον Παμβοχαϊκό για την  Α’ φάση των play offs της Volley League «Πάμε στοίχημα», την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, στο Γυμναστήριο Βόχας, στις 20:00.

Ο Κώστας Αρσενιάδης τόνισε σχετικά: «Ξεκινάμε τα play offs με μειονέκτημα έδρας και μάλιστα δεν έχουμε έδρα γι’ αυτούς τους αγώνες. Αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα για την Κηφισιά και πρέπει να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

»Ο Παμβοχαϊκός είναι μία καλή ομάδα και δίκαια έφτασε στην 4η θέση της κανονικής περιόδου. Ειδικά προς το τέλος του πρωταθλήματος ο Παμβοχαϊκός έδειξε ιδιαίτερα φορμαρισμένος».

Ωστόσο, ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς προσθέτει: «Εμείς είμαστε σκληρός αντίπαλος και πιστεύω ότι θα γίνουν ωραίοι και δυνατοί αγώνες. Η καλύτερη ομάδα θα προχωρήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

»Οι δύο νίκες μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μας δίνουν ψυχολογικό πλεονέκτημα, αλλά όχι και αγωνιστικό. Είναι δεδομένο ότι οι παίκτες του Παμβοχαϊκού θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Είναι διαφορετικά παιχνίδια από αυτά της κανονικής περιόδου».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet