Κ. Αρσενιάδης: Δύσκολη η αποστολή του ΑΟΠ Κηφισιάς απέναντι στον Ολυμπιακό
Αθλητισμός

Κ. Αρσενιάδης: Δύσκολη η αποστολή του ΑΟΠ Κηφισιάς απέναντι στον Ολυμπιακό

«Δύσκολη η αποστολή μας απέναντι στον Ολυμπιακό» δήλωσε  ο προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, για το παιχνίδι της 8ης  αγωνιστικής της Volley League «Πάμε Στοίχημα» απέναντι στον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 στο κλειστό «Μ. Μερκούρη».

Ο τεχνικός της Κηφισιάς τόνισε: «Αυτή την αγωνιστική παίζουμε απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό. Όλοι μας γνωρίζουμε τις δυσκολίες αυτού του παιχνιδιού. Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη και ένα δύσκολο ταξίδι επιστροφής στην Αθήνα, καθώς γυρίσαμε με πούλμαν τα ξημερώματα της Κυριακής (σ.σ. 10 Δεκεμβρίου). Η κούραση που έχουμε, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας. Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο με 14 παίκτες πρώτης γραμμής».

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς ολοκλήρωσε λέγοντας: «Σεβόμαστε την προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Για αυτόν τον λόγο δεχτήκαμε ο μεταξύ μας αγώνας να γίνει Τρίτη αντί για Τετάρτη. Θα ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία απέναντι στην Τουρ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet