Μεγάλη νίκη της Ολυμπιάδας Παπάγου μέσα στην Κηφισιά για τα πλέι οφ της Β’ ΕΣΚΑ
Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη της Ολυμπιάδας Παπάγου μέσα στην Κηφισιά για τα πλέι οφ της Β’ ΕΣΚΑ

Το ήθελαν, το κυνήγησαν και το πέτυχαν. Ο λόγος για τους παίκτες της Ολυμπιάδας Παπάγου που κατάφεραν να «ισοφαρίσουν» την ήττα του πρώτου αγώνα στον 1ο όμιλο των play off της Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών, νικώντας την Κηφισιά μέσα στο Ζηρίνειο με σκορ 69-71, σε έναν συναρπαστικό αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο την απόλυτη κυριαρχία είχε το συγκρότημα των Μπιλάλη – Γιαννακάκη, που βρέθηκε να προηγείται με 15 πόντους διαφορά στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι «αφυπνίστηκαν» και στο τέλος της τρίτης περιόδου είχαν γυρίσει το παιχνίδι και πήραν κεφάλι με 5 πόντους διαφορά (53-58). Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς «πήρε φωτιά», με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη, αλλά με τους παίκτες των ΣγουρίτσαΜπεζεριάνου να πανηγυρίζουν τελικώς μετά την τελευταία κόρνα.

Πλέον οι νίκες είναι μοιρασμένες μεταξύ των δύο αντιπάλων (2-2) που θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους στην επόμενη συνάντησή τους.

Διαιτητές: Πόντας, Αποστολίδης

Δεκάλεπτα: 31-18, 48-33, 53-58, 69-71.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μπιλάλης, Γιαννακάκης): Τριποδάκης Π., Τριποδάκης Φ., Μπαζίνης, Μπιλάλης, Κοκκινάκης, Παπαϊωάννου, Τσαγκάρης, Πολυδώρου, Βογιατζόγλου, Μουζάκης, Λαμπρόπουλος, Παναγιώτου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ (Σγουρίτσας, Μπεζεριάνος): Μπακόπουλος Δ., Βίτσος, Κοτσωλέτης, Διόλατζης, Ανδρουλάκης, Μπακόπουλος Α., Ρουμπέας, Μαντζούνης, Παλαιοκρασσάς, Ορφανίδης, Ελευθερίου, Μόκκας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet