Με… άρωμα Βορείων ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΑ – Πέρασε και η Κηφισιά
Αθλητισμός

Με… άρωμα Βορείων ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΑ – Πέρασε και η Κηφισιά

Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ προκρίθηκε η ομάδα της Κηφισιάς μετά και τη φάση των ημιτελικών, αφού της έφτασε το εκτός έδρας γκολ που σημείωσε στο πρώτο παιχνίδι με τους Αγ. Αναργύρους για να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης, καθώς ο επαναληπτικός αγώνας έμεινε στο 0-0.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία των Αγ. Αναργύρων, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει, αλλά και χωρίς ν’ απειληθεί από την αντίπαλό της.

Ο τελικός θα έχει… άρωμα Βορείων, αφού απέναντι στην Κηφισιά θα παραταχθεί η πολύ φορμαρισμένη ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Βαμβακάς, Τσερκέζος, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μείμάρογλου, Σκουλουδάκης (46′ Τσαφταρίδης), Ζέλο, Κωνσταντινίδης (67′ Καϊμακαμούδης), Πρίτσας (46′ Παναγιωτόπουλος), Αυγουστάτος (77′ Παλιαρούτας).

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός): Αρχοντάκης, Αποστόλου(71′ Παραράς), Κολλιάκος, Γουβαλάρης(64′ λ.τ. Κοκαβέσης), Μαρούσης, Σταυρόπουλος(46′ Καλογερής), Μαρίνου, Γκεμίσης, Κετσετζόγλου, Αλημπάς, Κουτρούλης (58′ Παπαδόπουλος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet