Με Καλλιανιώτη και Γιαουρτόγλου ηγέτες στη νέα εποχή ο Πανερυθραϊκός!
Αθλητισμός

Με Καλλιανιώτη και Γιαουρτόγλου ηγέτες στη νέα εποχή ο Πανερυθραϊκός!

Συνεχίζουν οι αρχηγοί του Πανερυθραϊκού και στη νέα περίοδο! Όπως ανακοινώνει το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου των Βορείων Προαστίων οι δύο παλιότεροι παίκτες και αρχηγοί Τάσος Καλλιανιώτης και Λουκάς Γιαουρτόγλου θα συνεχίσουν «τη σχέση ζωής με την ομάδα μας για ακόμη μία σεζόν, όντας οι ηγέτες και στυλοβάτες στη νέα εποχή».

Εξάλλου, στο πρόσωπο των δύο αρχηγών αποτυπώνεται ιδανικά η φιλοσοφία του Πανερυθραϊκού και ήταν κοινή η επιθυμία να ηγηθούν και στην επόμενη μέρα του Συλλόγου, «μεταλαμπαδεύοντας» την αγωνιστικότητα, το όραμα και τις αξίες του Πανερυθραϊκού και στις επόμενες γενιές, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο εμβληματικός αρχηγός Τάσος Καλλιανιώτης ανανέωσε για 11η διαδοχική χρονιά με τον Πανερυθραϊκό, ενώ ο «μαέστρος» και δεύτερος αρχηγός της ομάδας Λουκάς Γιαουρτόγλου θα φορέσει για 7η συνεχόμενη σεζόν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο νέος επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του Πανερυθραϊκού Α.Σ., Δημήτρης Τσικόπουλος, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για τις ανανεώσεις των δύο αρχηγών, επεσήμανε:

«Επιθυμία και επιδίωξή μας, όπως τη μεταφέραμε και στην Buzzer Beater Day του Πανερυθραϊκού, ήταν εξαρχής η παραμονή των δύο αρχηγών μας, προκειμένου να μεταφέρουν όλη αυτή την εμπειρία τους και στο νέο ξεκίνημα για τον Σύλλογο. Κι αυτό διότι όχι μόνο αμφότεροι είναι εξαιρετικοί παίκτες, αλλά κυρίως διότι πρόκειται για δύο σπάνιους χαρακτήρες, δύο σπουδαίες προσωπικότητες, που θεωρούμε ότι αντιπροσωπεύουν απόλυτα τη φιλοσοφία και τις αρχές του Πανερυθραϊκού και είναι αυτοί οι οποίοι έχουν τη στόφα και την ικανότητα να αποτελέσουν πρότυπα για τους νεότερους, δημιουργώντας τον Πανερυθραϊκό των επόμενων ετών. Και στόχος μας είναι να μείνουν για πάντα εδώ…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet