Με Καραντάνη και Τσιγαρίδα συνεχίζουν τις μεταγραφές τους οι Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας
Αθλητισμός

Με Καραντάνη και Τσιγαρίδα συνεχίζουν τις μεταγραφές τους οι Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας

Ο ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις αθλήτριες Ιωάννα Καραντάνη, με υποσχετική από τον Φοίβο Μελισσίων και Άντεια Τσιγαρίδα, με ελεύθερη μεταγραφή.

Η Ιωάννα αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν με τον Φοίβο Μελισσίων στη Β’ Εθνική κατηγορία, στη θέση του λίμπερο και διακρίνεται για τη μαχητικότητά της και τα πλούσια αθλητικά της προσόντα. Οι Αμαζόνες είναι ο 2ος σταθμός στην καριέρα της.

Η Άντεια ήταν πρωταγωνιστής τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα των Αμπελοκήπων, βοηθώντας την πρώην ομάδα της στην άνοδο στην Α2 κατηγορία, πριν από δύο χρόνια και στην εξαιρετική πορεία της την προηγούμενη σεζόν. Παίζει στη θέση της πασαδόρου και έχει αγωνισθεί ακόμα στον Ηλυσιακό, από όπου ξεκίνησε, και στα Βριλήσσια.

Με αφορμή τις δύο μεταγραφές οι Αμαζόνες σημειώνουν:

«Η Άντεια και η Ιωάννα είναι άλλες δύο προσθήκες νεαρής ηλικίας, οι οποίες πιστεύουμε ότι θα προσφέρουν πολλά στην ομάδα μας, την τρέχουσα και τις επόμενες σεζόν.

»Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία την ομάδα του Φοίβου Μελισσίων. Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Άντεια και την Ιωάννα στην οικογένεια των Αμαζόνων και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet