Με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Ηλ. Μωραΐτης
Αθλητισμός

Με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Ηλ. Μωραΐτης

Με τη φανέλα της ομάδας μπάσκετ του Πανερυθραϊκού θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο ο Ηλίας Μωραΐτης, αποτελώντας ακόμη ένα σημαντικό «κομμάτι» ως προς την υλοποίηση του νέου μοντέλου ανάπτυξης του Συλλόγου.

Ο 20χρονος γκαρντ (1,90μ.), με το πολύ καλό μακρινό σουτ, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Β’, πανηγυρίζοντας φέτος την άνοδο στην Basket League, με highlight της φετινής του παρουσίας στους «ερυθρόλευκους» την εξαιρετική εμφάνιση στην αναμέτρηση των Play-Off ανόδου της Α2 απέναντι στον Πανερυθραϊκό (17π.).

Είχε προηγηθεί μία χρονιά στο Εφηβικό του Ολυμπιακού (2018-2019), με την ομάδα του οποίου αναδείχθηκε πρωταθλητής εφήβων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου διέπρεψε, όντας εκ των διακριθέντων της διοργάνωσης (14,6π. μ.ο.).

Προτού μεταγραφεί στους Πειραιώτες, ο Μωραΐτης αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, στις Ακαδημίες του οποίου ξεκίνησε και το μπάσκετ, σε ηλικία 8 ετών, παραμένοντας στη Νέα Σμύρνη μέχρι το 2018. Με την παιδική ομάδα του «Ιστορικού» κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων το 2016, στα Τρίκαλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet